search
Pikante Netflix-serie 'Bridgerton' wordt een stuk minder pikant in seizoen 2?
Series / Nieuws

Pikante Netflix-serie 'Bridgerton' wordt een stuk minder pikant in seizoen 2?

Het eerste seizoen werd door heel wat mensen als te erotisch bestempeld...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Netflix-serie Bridgerton is met absolute zekerheid één van de populairste reeksen van de voorbije jaren. Toch kreeg het eerste seizoen ook heel wat kritiek te verduren. Zo zou ze te erotisch getint zijn geweest. Dat zou nu niet meer het geval zijn bij het tweede seizoen.

In het eerste seizoen van de serie Bridgerton konden kijkers zien hoe de hoofdpersonages Daphne Bridgerton en The Duke of Hastings regelmatig de liefde met elkaar bedreven. The Duke speelt niet langer mee in het tweede seizoen en voor Daphne geldt dat ze een aanzienlijk kleinere rol heeft gekregen. Dat heeft een bron verklaard aan The Sun.

Flirten en kussen
Bronnen van The Sun hebben aangegeven dat kijkers zich in het tweede seizoen veel minder druk zullen moeten maken over een teveel aan erotisch getinte scènes. Nog volgens de bron zouden ze deze keer dan ook niet verder gaan dan kussen en flirten.

Kijk jij ook al uit naar het tweede seizoen van de serie Bridgerton? Dan hoef je daar niet lang meer op te wachten. Het tweede seizoen is namelijk vanaf morgen, vrijdag 25 maart 2022 te bekijken op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen