'Better Call Saul' neemt een duistere wending in seizoen 6

'Better Call Saul' neemt een duistere wending

De serie Better Call Saul klinkt heerlijk duister in deze synopsis voor het laatste seizoen.

Jim Pedd, 12 maart 2022 om 11:48

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Bob Odenkirk keert nog eenmaal terug als Saul Goodman voor het laatste seizoen van de televisieserie Better Call Saul. Deze week kwam AMC met de eerste trailer voor het zesde en laatste seizoen van de Breaking Bad-prequel.
Better Call Saul keert op 18 april terug op AMC met de eerste twee afleveringen van het zesde seizoen. De serie kreeg nu ook een synopsis.

Better Call Saul seizoen 6
Sinds het begin is Better Call Saul een behoorlijk opvallende serie. We hebben zowel een prequelverhaal, dat zich voor de gebeurtenissen van Breaking Bad afspeelt en we hebben een verhaal dat zich daarna afspeelt.

Dit seizoen concentreert zich natuurlijk net als de rest met name op dat eerste deel: de prequel, die vertelt hoe Jimmy McGill van een schaduwachtige en sullige advocaat verwerd tot misdadiger Saul Goodman.

Dit laatste seizoen van Better Call Saul rondt de gecompliceerde reis en transformatie van zijn gecompromitteerde held Jimmy McGill in de misdaadadvocaat Saul Goodman af. Van het kartel tot de rechtbank, van Albuquerque tot Omaha, seizoen 6 volgt Jimmy, Saul en Gene en de complexe relatie van Jimmy met Kim, die middenin haar eigen existentiële crisis zit. Ondertussen raken Mike, Gus, Nacho en Lalo verzeild in een kat-en-muis spel met levens in het geding.

Better Call Saul zie je nu op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Better Call Saul, AMC, Breaking Bad, Bob Odenkirk, Rhea Seehorn

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws