search
Derde seizoen 'Love is Blind' verschijnt in 2023 op Netflix
Series / Nieuws

Derde seizoen 'Love is Blind' verschijnt in 2023 op Netflix

Opmerkelijk, de opnames van het derde seizoen zouden vorig jaar al zijn afgerond...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De datingshow Love is Blind is zonder enige twijfel een merkwaardig liefdesexperiment. Het blijkt echter stevig aan te slaan bij de Netflix-abonnees. Het derde seizoen zou dan ook volgend jaar op de streamingdienst te zien moeten zijn.

De serie beschikt over een vrij opmerkelijk concept. In de datingshow gaan dertig vrijgezellen op zoek naar (de ware?) liefde. Dat wordt echter aardig bemoeilijkt door het feit dat ze tijdens de eerste fase elkaar alleen maar mogen spreken en dus niet kunnen zien.

Huwelijksaanzoek
Wat is er dan vereist om elkaar wel te kunnen zien? Wel, daarvoor moet er eerst een huwelijksaanzoek gebeuren! Een bijzonder gedurfd concept, maar het blijkt zowel bij de deelnemers als bij de kijkers van de reeks goed aan te slaan.

Het tweede seizoen van Love is Blind verscheen in februari van dit jaar op Netflix. De verwachting is nu dat het derde seizoen rond dezelfde periode volgend jaar zal verschijnen. Dat het nog zo lang wachten is op het vervolg is overigens best opmerkelijk. De opnames van dat derde seizoen zouden immers vorig jaar reeds zijn afgerond.

Heb je nog helemaal niets gezien van deze toch best boeiende datingshow? Bekijk dan zeker en vast even de onderstaande trailer om een voorsmaakje te krijgen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen