search
Prime Video lanceert trailer tweede seizoen Spaanse original 'Cómo sobrevivir soltero'
Series / Nieuws

Prime Video lanceert trailer tweede seizoen Spaanse original 'Cómo sobrevivir soltero'

\'Cómo sobrevivir soltero\' is de eerste Spaanse romantische serie van Prime Video...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Spaanse series doen het op streamingdienst Netflix al een tijd lang behoorlijk goed. Ook Prime Video heeft uitgepakt met een eerste exclusieve Spaanse romantische serie. Nu heeft ze de trailer van het tweede seizoen gelanceerd.

Er zijn heel wat zaken die sterk in het voordeel spreken van het tweede seizoen van Cómo sobrevivir soltero. Het eerste seizoen van de reeks werd bijvoorbeeld prima onthaald. Daarnaast is het zo dat er in het tweede seizoen ook verschillende cameo's zullen zitten van Spaanse beroemdheden. Eén van hen zou zelfs Miss World 2014 zijn.

8 afleveringen
Voor het tweede seizoen van Cómo sobrevivir soltero geldt dat ze bestaat uit acht afleveringen. Uiteraard zijn het opnieuw de gebroeders Zurita, Emiliano en Sebastian die verantwoordelijk zijn voor het vervolgseizoen.

Voor heel wat elementen uit de verhaallijnen geldt dat ze zijn gebaseerd op de eigen ervaringen van de broers. Zij waren elk verantwoordelijk voor twee afleveringen van het tweede seizoen. Ze werden daarbij uiteraard wel geassisteerd door productieleiders Marcos Bucay en Noe Santillán-López.

In het vervolgseizoen zien we hoe Sebastian en zijn vrienden worden uitgedaagd om het leven van de jongvolwassenheid aan te gaan. Dat betekent niet alleen dat ze een job moeten vinden, daarnaast moeten ze ook om zien te gaan met seksuele onthouding en krijgen ze te maken met zogenaamde friends with benefits. Hoe dat allemaal precies verloopt zal je zien in het tweede seizoen van Cómo sobrevivir soltero.

Het tweede seizoen van Cómo sobrevivir soltero is te bekijken op streamingdienst Prime Video van Amazon vanaf 15 april 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen