search
Netflix lanceert opmerkelijke trailer komedieserie 'Hard Cell'
Series / Nieuws

Netflix lanceert opmerkelijke trailer komedieserie 'Hard Cell'

Actrice Catherine Tate speelt in de reeks maar liefst zes verschillende rollen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Actrice Catherine Tate speelt een behoorlijk indrukwekkende rol in de aankomende Netflix-komedieserie Hard Cell. Of moeten we zeggen rollen? De actrice speelt immers zomaar even zes verschillende personages in de reeks!

In de serie Hard Cell maken we onder meer kennis met de toekomstige gouverneur Laura Willis. Zij komt met het toch best wel vreemde idee om een musical op te voeren in de gevangenis. Ze is er namelijk van overtuigd dat dit de gevangenen goed zou doen. Het spreekt voor zich dat de collega's van Laura niet bepaald grote fan zijn van dat plan.

Mannelijke bewaker
De vertolking van zomaar even zes verschillende personages door Catherine Tate is des te opmerkelijker omdat ze ook de rol van een mannelijke bewakingsagent voor haar rekening neemt. Dat Tate niet aan haar proefstuk toe is op vlak van transformaties werd in het verleden uiteraard al duidelijk in The Catherine Tate Show.

Andere leden van de cast van Hard Cell buiten Catherine Tate zijn onder meer Donna Preston, Cheryl Fergison en natuurlijk ook Christian Brassington.

De gloednieuwe komedieserie Hard Cell is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 12 april 2022.

Aanbevolen artikelen