search
Wanneer is het derde seizoen van 'Bridgerton' te streamen?
Series / Nieuws

Wanneer is het derde seizoen van 'Bridgerton' te streamen?

Het tweede seizoen is nog maar net verschenen op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ondanks het feit dat het tweede seizoen van Bridgerton nog maar net is verschenen wordt er nu door de fans al volop uitgekeken naar het derde seizoen. Wanneer zal deze verschijnen op streamingdienst Netflix?

Ook in het tweede seizoen van Bridgerton zien we opnieuw hoe de geliefde, maar tevens ook beruchte Lady Whistledown een aantal schandalen aan het daglicht brengt. Een belangrijke rol in het tweede seizoen is weggelegd voor Anthony die het als zijn taak aanziet om de reputatie van zijn familie hoog te houden. Hij gaat op zoek naar een vrouw die aan een waslijst met haast onmogelijke eisen dient te voldoen.

Net op het ogenblik dat Anthony zijn zoektocht dreigt op te geven maakt hij kennis met de zussen Kate en Adwina uit India. Anthony stelt alles in het werk om het hart van Kate te veroveren, maar een huwelijksverplichting lijkt niet meteen voor de dame te zijn weggelegd... of misschien toch?

2023
Op moment van schrijven zijn de opnames van het derde seizoen nog niet gestart. In een recent gepubliceerd interview gaf Nicola Coughlan aan dat de opnames ergens zullen starten komende zomer. Een exacte datum hiervoor is nog niet bekend. Er werd gewoon verwezen naar de periode tussen juni en augustus.

De opnames nemen in de praktijk doorgaans toch wel een aantal maanden in beslag. De verwachting is dan ook dat we het derde seizoen ergens in het voorjaar van 2023 mogen verwachten.

Dat het einde van de reeks nog lang niet in zicht is, is alvast een feit. Netflix verlengde de serie namelijk niet alleen met een derde, maar ook met een vierde seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen