3 nieuwe series op Netflix die iedereen heel graag wil zien

3 nieuwe Netflix-series die iedereen wil zien

Wie kijkt er eigenlijk niet uit naar deze drie nieuwe series die dit jaar verschijnen.

Bram de Groot, 28 maart 2022 23:51

Er komen in 2022 heel wat nieuwe series en seizoenen online. Hieronder drie toch wel erg grote series die nog verschijnen dit jaar.
Ozark | 29 april | Seizoen 4 - Deel 2
De reeks laatste afleveringen wordt ook om schreven als Ozark: Their Last Resort. De Byrdes - man en vrouw Marty (Jason Bateman) en Wendy (Laura Linney), hun tienerkinderen Charlotte (Sofia Hublitz) en Jonah (Skylar Gaertner) – zijn in alle opzichten een gewoon gezin. Marty's baan: de beste witwasser voor het op een na grootste drugskartel in Mexico. In seizoen 4 - Deel 2 komt alles tot een einde.


Resident Evil | 14 juli | Seizoen 1
De Netflix Original Serie Resident Evil is gebaseerd op de gelijknamige Capcom-game. De franchise die in 1996 werd gelanceerd, heeft geleid tot talloze sequels van videogames, boeken en een populaire filmfranchise. De eerste aflevering heet “Welcome to New Racoon City” en komt van regisseur Bronwen Hughes (The Walking Dead).


The Witcher: Blood Origin | 2022 | Miniserie
Deze prequel speelt zich 1200 jaar voor de gebeurtenissen van de televisieserie The Witcher af. Blood Origin zal de creatie van de eerste Witcher tonen, evenals de gebeurtenissen die leiden tot de "Conjunction of the Spheres". Het zal ook de oude Elven-beschaving verkennen voor zijn ondergang.


Lees meer over: Resident Evil, Netflix, Ozark, The Witcher, Blood Origin

Populair nieuws