Deze series kan je in april verwachten op Prime Video

Deze series kan je in april zien op Prime Video

Prime Video maakt er een lekkere maand van als we dit overzicht zo zien.

Jim Pedd, 28 maart 2022 om 17:12

Elke maand zetten we de aankomende nieuwe series op een rij op de grotere streamingdiensten. Vandaag hebben we al het nieuws dat toegevoegd gaat worden aan het aanbod van Prime Video!
VANAF 8 APRIL
De Kraak (seizoen 1): In deze Vlaamse thrillerserie vol spanning en actie leeft de verlegen maar geniale computernerd Jeremy Peeters in de perfecte anonimiteit en is nog nooit met justitie in aanraking gekomen. Maar wanneer de 20-jarige IT-student een hackerswedstrijd wint, vraagt een oplichtersbende hem om een internationale bank digitaal te kraken. Met zijn hulp willen ze de grootste bankroof aller tijden plegen en 350 miljoen euro buitmaken. Voor hij het goed en wel beseft, zit Jeremy in een rollercoaster van intriges, misleiding, geld en geweld. Want wanneer de dag van de overval nadert, blijkt dat iedereen zo zijn eigen plan heeft. Vanaf vrijdag 8 april wekelijks om 20.30 uur bij Veronica en is direct na de uitzending op tv ook op Prime Video te bekijken.

Cypher (seizoen 1): Will Scott is een van de belangrijkste en meest vooraanstaande crypto-analisten van de FBI. Hij wordt ingehuurd om een zwaar gecodeerd document te kraken. Hij komt er al snel achter dat het een hitlist is, waarmee hij direct het doelwit wordt van een stel slechteriken.

VANAF 15 APRIL
Outer Range (seizoen 1): Outer Range draait om Royal Abbott (Josh Brolin), een rancher die vecht voor zijn land en familie, wanneer hij een ondoorgrondelijk mysterie ontdekt aan de rand van Wyoming's wildernis. Een spannende Western familiesaga met een vleugje wrange humor en bovennatuurlijk mysterie, Outer Range onderzoekt hoe we worstelen met het onbekende. Aan het begin van de serie zijn de Abbotts bezig met de verdwijning van schoondochter Rebecca. Ze worden nog verder op de rand van de afgrond geduwd wanneer de Tillersons (de opzichtige eigenaars van de naburige op winst beluste ranch) hun land willen inpikken. Een vroegtijdige dood in de gemeenschap zet een keten van spannende gebeurtenissen in gang, en schijnbaar kleine stad en grond gerelateerde problemen komen tot een hoogtepunt met de komst van een mysterieuze zwarte leegte in de westelijke weide van de Abbotts. Royal vecht om zijn familie te beschermen en door zijn ogen zien we hoe de tijd geheimen uit het verleden en verontrustende mysteries bevat.

VANAF 28 APRIL
Bang Bang Baby (seizoen 1): De serie draait om Marisa Merico, die op 15-jarige leeftijd haar huis verlaat om haar vader te zoeken, die ze al meer dan tien jaar niet meer heeft gezien. Marisa's zoektocht leidt haar naar Milaan, waar ze wordt verwelkomd door haar vervreemde familie, maar ontdekt dat die behoort tot de beruchte 'Ndrangheta'-bende. De bende, aangevoerd door Marisa's grootmoeder, is een van de machtigste, gewelddadigste en meest gevreesde groepen in Italië. Verleid door het gevoel erbij te horen, raakt Marisa verwikkeld in een leven van lucratieve en gewelddadige georganiseerde misdaad. Gebaseerd op waargebeurde feiten.

VANAF 29 APRIL
Undone (seizoen 2): ONTRAFELD is een unieke tragikomedie in animatie die onderzoekt hoe elastisch de realiteit is, middels de hoofdpersoon Alma, een vrouw van 28 die in San Antonio, Texas woont. Na een auto-ongeluk en bijna dood te zijn gegaan, merkt Alma dat ze anders om kan gaan met tijd. Ze ontwikkelt deze gave verder om achter de waarheid rondom haar vaders dood te komen.

Lees meer over: Prime Video, preview, maandoverzicht, april

Populair nieuws