search
HBO Max voegt deze series toe in april

HBO Max voegt deze series toe in april

Check hier het overzicht met al het nieuws op HBO Max de komende tijd.

Jim Pedd
HBO Max heeft vandaag een vooruitblik vrijgegeven voor het nieuwe aanbod dat je in april mag verwachten. We zetten de series op een rij die alvast aangekondigd zijn!

VANAF 1 APRIL
THE INFORMANT: The Informant speelt zich af in 1985, achter het IJzeren Gordijn. Geri vertrekt naar de universiteit, waar hij uitkijkt naar het ontmoeten van meisjes, vieren van feestjes. Maar hij voegt zich bij de groep radicalen van Száva en draagt een geheim bij zich. Hij spioneert voor de veiligheidsidenst, om zijn broer te redden.

THE THAW: The Thaw is een nieuwe misdaadserie met emotionele drama-elementen, over een politieagente die "“ midden in haar eigen diepe crisis, veroorzaakt door de zelfmoord van haar man "“ een zaak wordt toegewezen waarin het leven van een baby die in macabere omstandigheden is geboren op het spel staat.

VANAF 4 APRIL
THE INVISIBLE PILOT: Deze driedelige miniserie is het verhaal van een ogenschijnlijk gelukkige echtgenoot en vader. Geheel onverwacht springt hij in 1977 van een brug. Tot men erachter komt dat hypnose, geheime identiteiten en een gevaarlijk dubbelleven met zijn zelfdoding te maken heeft.

VANAF 7 APRIL
TOKYO VICE: Een Westerse journalist werkt voor een tijdschrift in Tokyo. Hij neemt het op tegen een van de meest machtige misdaadbazen van de stad.

VANAF 8 APRIL
A BLACK LADY SKETCH SHOW (seizoen 3): Deze verhalende serie speelt zich af in een grenzeloze magische realiteit vol dynamische, hilarische personages en beroemde gasten. De show presenteert sketches uitgevoerd door een kerncast van zwarte vrouwelijke komieken.

VANAF 21 APRIL
THE FLIGHT ATTENDANT (seizoen 2): Hoe het leven in een nacht kan veranderen. Stewardess Cassandra Bowden wordt met een kater wakker in haar hotelkamer in Bangkok. Naast haar ligt een dood persoon, maar ze heeft geen idee wat er gebeurd is.

VANAF 24 APRIL
THE BABY: Natasha is woedend. Haar beste vrienden hebben allemaal een kind. Maar zijzelf heeft er geen. Tot ze er plotseling een vindt en haar leven dramatisch implodeert en verwordt tot een surrealistische horrorserie.

BARRY (seizoen 3): Bill Hader speelt Barry, een depressieve huurmoordenaar uit het Midwesten die tijdens een klus in LA in een gemeenschap van acteerstudenten terechtkomt. Hij wil een nieuw leven beginnen, maar zijn criminele verleden laat hem niet los.

VANAF 25 APRIL
WE OWN THIS CITY: Het verhaal van de opkomst en de ondergang van het Baltimore Police Department-team de Gun Trace Task Force.

NOG GEEN DATUM BEKEND
ONE PERFECT SHOT: In deze serie van producent Ava DuVernay, die geïnspireerd is op het gelijknamige en populaire Twitter-account, leggen beroemde regisseurs uit hoe ze tot hun perfecte shot gekomen zijn in een film.

GENTLEMAN JACK (seizoen 2): Het waargebeurde verhaal van de Engelse grondbezitter Anne Lister vormde de inspiratie voor deze HBO-dramaserie. Ze erft Shibden Hall en probeert het nieuw leven in te blazen door een vrouw te nemen, een gewaagde stap in die tijd.

Aanbevolen artikelen