search

Ons nieuws van maandag 28 maart 2022

3 nieuwe series op Netflix die iedereen heel graag wil zien
Series / Featured

3 nieuwe series op Netflix die iedereen heel graag wil zien

Wie kijkt er eigenlijk niet uit naar deze drie nieuwe series die dit jaar verschijnen.

Er komen in 2022 heel wat nieuwe series en seizoenen online. Hieronder drie toch wel erg grote series die nog verschijnen dit jaar.

Ozark | 29 april | Seizoen 4 - Deel 2
De reeks laatste afleveringen wordt ook om schreven als Ozark: Their Last Resort. De Byrdes - man en vrouw Marty (Jason Bateman) en Wendy (Laura Linney), hun tienerkinderen Charlotte (Sofia Hublitz) en Jonah (Skylar Gaertner) "“ zijn in alle opzichten een gewoon gezin. Marty's baan: de beste witwasser voor het op een na grootste drugskartel in Mexico. In seizoen 4 - Deel 2 komt alles tot een einde.



Resident Evil | 14 juli | Seizoen 1
De Netflix Original Serie Resident Evil is gebaseerd op de gelijknamige Capcom-game. De franchise die in 1996 werd gelanceerd, heeft geleid tot talloze sequels van videogames, boeken en een populaire filmfranchise. De eerste aflevering heet "Welcome to New Racoon City" en komt van regisseur Bronwen Hughes (The Walking Dead).



The Witcher: Blood Origin | 2022 | Miniserie
Deze prequel speelt zich 1200 jaar voor de gebeurtenissen van de televisieserie The Witcher af. Blood Origin zal de creatie van de eerste Witcher tonen, evenals de gebeurtenissen die leiden tot de "Conjunction of the Spheres". Het zal ook de oude Elven-beschaving verkennen voor zijn ondergang.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze series kan je in april verwachten op Prime Video
Series / Featured

Deze series kan je in april verwachten op Prime Video

Prime Video maakt er een lekkere maand van als we dit overzicht zo zien.

Elke maand zetten we de aankomende nieuwe series op een rij op de grotere streamingdiensten. Vandaag hebben we al het nieuws dat toegevoegd gaat worden aan het aanbod van Prime Video!

VANAF 8 APRIL
De Kraak (seizoen 1): In deze Vlaamse thrillerserie vol spanning en actie leeft de verlegen maar geniale computernerd Jeremy Peeters in de perfecte anonimiteit en is nog nooit met justitie in aanraking gekomen. Maar wanneer de 20-jarige IT-student een hackerswedstrijd wint, vraagt een oplichtersbende hem om een internationale bank digitaal te kraken. Met zijn hulp willen ze de grootste bankroof aller tijden plegen en 350 miljoen euro buitmaken. Voor hij het goed en wel beseft, zit Jeremy in een rollercoaster van intriges, misleiding, geld en geweld. Want wanneer de dag van de overval nadert, blijkt dat iedereen zo zijn eigen plan heeft. Vanaf vrijdag 8 april wekelijks om 20.30 uur bij Veronica en is direct na de uitzending op tv ook op Prime Video te bekijken.

Cypher (seizoen 1): Will Scott is een van de belangrijkste en meest vooraanstaande crypto-analisten van de FBI. Hij wordt ingehuurd om een zwaar gecodeerd document te kraken. Hij komt er al snel achter dat het een hitlist is, waarmee hij direct het doelwit wordt van een stel slechteriken.

VANAF 15 APRIL
Outer Range (seizoen 1): Outer Range draait om Royal Abbott (Josh Brolin), een rancher die vecht voor zijn land en familie, wanneer hij een ondoorgrondelijk mysterie ontdekt aan de rand van Wyoming's wildernis. Een spannende Western familiesaga met een vleugje wrange humor en bovennatuurlijk mysterie, Outer Range onderzoekt hoe we worstelen met het onbekende. Aan het begin van de serie zijn de Abbotts bezig met de verdwijning van schoondochter Rebecca. Ze worden nog verder op de rand van de afgrond geduwd wanneer de Tillersons (de opzichtige eigenaars van de naburige op winst beluste ranch) hun land willen inpikken. Een vroegtijdige dood in de gemeenschap zet een keten van spannende gebeurtenissen in gang, en schijnbaar kleine stad en grond gerelateerde problemen komen tot een hoogtepunt met de komst van een mysterieuze zwarte leegte in de westelijke weide van de Abbotts. Royal vecht om zijn familie te beschermen en door zijn ogen zien we hoe de tijd geheimen uit het verleden en verontrustende mysteries bevat.

VANAF 28 APRIL
Bang Bang Baby (seizoen 1): De serie draait om Marisa Merico, die op 15-jarige leeftijd haar huis verlaat om haar vader te zoeken, die ze al meer dan tien jaar niet meer heeft gezien. Marisa's zoektocht leidt haar naar Milaan, waar ze wordt verwelkomd door haar vervreemde familie, maar ontdekt dat die behoort tot de beruchte 'Ndrangheta'-bende. De bende, aangevoerd door Marisa's grootmoeder, is een van de machtigste, gewelddadigste en meest gevreesde groepen in Italië. Verleid door het gevoel erbij te horen, raakt Marisa verwikkeld in een leven van lucratieve en gewelddadige georganiseerde misdaad. Gebaseerd op waargebeurde feiten.

VANAF 29 APRIL
Undone (seizoen 2): ONTRAFELD is een unieke tragikomedie in animatie die onderzoekt hoe elastisch de realiteit is, middels de hoofdpersoon Alma, een vrouw van 28 die in San Antonio, Texas woont. Na een auto-ongeluk en bijna dood te zijn gegaan, merkt Alma dat ze anders om kan gaan met tijd. Ze ontwikkelt deze gave verder om achter de waarheid rondom haar vaders dood te komen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' komt met schokkende Negan-onthulling
Series / Nieuws

'The Walking Dead' komt met schokkende Negan-onthulling

The Walking Dead mag dan wel elf seizoenen onderweg zijn, de serie weet nog altijd fans te verrassen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Deze zondag was de nieuwe aflevering van The Walking Dead te zien: The Rotten Core. Negan Smith heeft in de serie heel wat vrouwen gehad, maar slechts één liefde: Lucille.

Echter onthult de nieuwe aflevering van The Walking Dead dat Negan en Annie getrouwd zijn. En dat niet alleen: zij blijkt twaalf weken zwanger te zijn van Negan. Zes maanden eerder verliet hij nog Alexandria, waarna hij uiteindelijk terecht kwam bij de huurders van Annie in het Riverbend Apartment Complex.

Nieuw leven voor Negan
Negan vertrok in The Walking Dead uit Alexandria omdat hij er niet op kon vertrouwen dat Maggie de dood van Glenn, haar echtgenoot die jaren eerder door Negan vermoord was, zou wreken. Hij beloofde echter de boel recht te zetten op het moment dat de zoon van Maggie en Glenn, Hershel Rhee, opgegroeid is.

"Toen we Negan achterlieten, liep hij weg en hadden wij het gevoel dat het verhaal van 'Ik wil nu iemand zijn die samenwerkt, onderdeel van deze groep, vergiffenis vinden en mijzelf bewijzen' afgerond is. Alles veranderde toen Maggie terug keerde," aldus Angela Kang over het vertrek van Negan en de daaropvolgende terugkeer.

"Ik denk dat als je Negan bent, je Maggie niet kan vertrouwen na wat zij in Meridian gedaan heeft. Met dat gevoel ging hij de wereld in, met het idee opnieuw te beginnen, hoe dat er dan ook uit zou zien. Maar we weten dat Negan een sociaal dier is, ervan houdt om mensen om zich heen te hebben om mee te praten. Dus voor ons was het een logische conclusie dat hij zich bij een groep zou voegen en zich snel onmisbaar zou maken."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans van 'Halo' reageren enorm kritisch op dit moment
Series / Nieuws

Fans van 'Halo' reageren enorm kritisch op dit moment

Halo onthult op een zeker moment in de première het gezicht van zijn hoofdpersoon.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het gezicht van Master Chief werd al in de eerste aflevering van de live-action Halo-onthuld. Fans worden erdoor verscheurd: wat vinden ze er nou van!?

Het moment waar het om gaat, vindt plaats tegen het einde van de aflevering Contact. Daarin probeert Master Chief het vertrouwen te winnen van Kwan, een vluchteling die van haar thuiswereld geëvacueerd wordt na een aanval van de Covenant.

Halo-moment
In de aflevering van Halo zien we hoe John-117 zijn helm afdoet. We zien Pablo Schreibers gezicht, en dat blijft zo tot het einde van de aflevering.

Hoewel je zou denken dat dit niet zo significant is, is dit voor het eerst in de Halo-franchise, die inmiddels twintig jaar bestaat, dat het gezicht van Master Chief te zien is. En dat leidt tot gemengde ontvangst: sommige fans denken dat de serie hiermee te veel afwijkt van de videogames.

Maar gek is het besluit niet als je kijkt naar de gedachtegang hierachter. In de games was het expliciet het idee dat de speler zichzelf kon voorstellen als Master Chief, terwijl we met de serie juist het verhaal van Master Chief volgen. Dat is een cruciaal verschil, wat voor de makers de reden was het gezicht te laten zien.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Last of Us'-video onthult hoofdpersonen van de HBO-serie
Series / Video/clip/featurette

'The Last of Us'-video onthult hoofdpersonen van de HBO-serie

HBO werkt druk aan een The Last of Us serie gebaseerd op de gelijknamige games.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Heel wat iconische momenten uit de The Last of Us-game van Naughty Dog worden verfilmd voor de aankomende serie van HBO.

Een video van achter de schermen laat vier personages zien die rennend een straat oversteken en zich verstoppen achter een auto. De beelden bevestigen dat de serie niet alleen Pedro Pascals Joel en Bella Ramsey's Ellie laat zien, maar ook Henry en Sam. Daarmee wordt ernaar gehint dat we in The Last of Us ook zien hoe Joel en Ellie zich in de quarantainezone van Pittsburgh bevinden. Welke acteurs de rollen van Henry en Sam spelen weten we niet.

The Last of Us-beelden
De verhaallijn in Pittsburgh van The Last of Us laat zien hoe Joel en Ellie proberen te ontkomen aan een militie die het gebied beheerst, de Hunters.

Middenin het hoofdstuk ontmoeten we Henry en zijn jongere broer Sam, die zich ook verbergen voor de Hunters. De vier werken samen en banen zich een weg door de verlaten rioleringssystemen van het gebied en verslaan zelfs een bewapende Humvee van de Hunters, alvorens ze het redden tot de bestemming van Henry en Sam.

Check de video hier op Twitter.


The Last of Us laat nog wel even op zich wachten. De hoop van fans was dat de serie van showrunner Craig Mazin dit jaar te zien kon zijn, maar inmiddels is duidelijk dat de release in 2023 plaatsvindt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onverwachte samenwerking in 'The Walking Dead' seizoen 11
Series / Nieuws

Onverwachte samenwerking in 'The Walking Dead' seizoen 11

The Walking Dead bevat een onverwachte samenwerking in de nieuwe aflevering.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een setfoto van het elfde seizoen van The Walking Dead laat zien dat Carol en Rosita nog een laatste keer samenwerken in de finale van de televisieserie.

Het tweede deel van The Walking Dead seizoen 11 wordt momenteel uitgezonden op AMC. Fans weten dat het aankomende derde deel het elfde seizoen afrondt én als finale van de zombieserie dient.

The Walking Dead-samenwerking
Er hebben zich al heel wat dramatische gebeurtenissen voorgedaan in dit tweede deel van het elfde seizoen. Zo zagen we Maggie de Reapers op brute wijze tot een einde brengen. En we zien meer van de Commonwealth, die bepaald geen utopia is, waar het eerst wel op leek.

Terwijl de makers het tweede deel van seizoen 11 uitzenden, gaat het werk aan het derde deel door. De cast en crew is nu bezig met de opnames van de finale van de televisieserie.

Veel weten we niet, al plaatste director of photography Duane Charles Manwiller een kleine tease op Instagram: we zien hoe Carol en Rosita samenwerken in de finale:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Langverwachte serie scoort perfecte 100% op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

Langverwachte serie scoort perfecte 100% op Rotten Tomatoes

Rotten Tomatoes laat zien dat Atlanta van start gaat met een fantastisch derde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn vier lange jaren verstreken sinds fans van Emmy-winnend FX-serie Atlanta een nieuwe aflevering konden zien. Gelukkig is de serie van Donald Glover terug, en hoe!

De eerste twee seizoenen van Atlanta werden al geweldig ontvangen. Seizoen 1 wist bijvoorbeeld met 120 recensies een score van 97 procent te krijgen op Rotten Tomatoes. Het tweede seizoen kreeg zelfs 98 procent van de critici achter zich met 200 recensies. En het derde seizoen is nu nog beter ontvangen, met een score van 100%.

Atlanta-ontvangst
Fans van Atlanta hoeven gelukkig niet enorm lang te wachten op het komende vierde seizoen, want dat is back-to-back opgenomen met het derde seizoen. Helaas is het vierde seizoen het laatste van de serie, omdat Glover het niet verstandig vond om het verhaal langer door te laten gaan.

Atlanta speelt zich bijna volledig af in Europa. In het derde seizoen zijn Earn, Alfred 'Paper Boi' Miles, Darius en Van onderweg op een succesvolle Europese tour. De groep moet wennen aan hun nieuwe omgeving en is nu een stel outsiders, terwijl ze wel het succes boeken waar ze al die tijd op hoopten.

Critici noemen de terugkeer van Atlanta meer dan de moeite waard. De serie is weer enorm uniek en weet weer heel slim boodschappen over te brengen die er écht toe doen, maar ook de nodige humor te bevatten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
We weten wanneer de nieuwe 'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' te zien is
Series / Nieuws

We weten wanneer de nieuwe 'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' te zien is

HBO Max komt dit jaar met de serie House of the Dragon.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De meest gezochte zoekopdracht rond HBO's aankomende House of the Dragon-serie, is zonder twijfel de releasedatum. Daar wordt veel over gespeculeerd, en we kregen veel verzekeringen van showrunners, producenten, makers en zelfs schrijver George R.R. Martin dat de serie dit jaar te zien is.

Vandaag is de website voor Roxane Vacca Management, wiens klant Emma D'Arcy te zien is als Rhaenyra Targaryen in House of the Dragon, van een update voorzien. Die site onthult dat House of the Dragon in augustus te zien is.

House of the Dragon
HBO heeft nog niet bekend gemaakt wanneer House of the Dragon te zien moet zijn. Showrunner Ryan Condal wilde recent tijdens zijn podcast The Stuff Dreams Are Made Of enkel vertellen dat de serie House of the Dragon nog lang niet af was.

"We zijn nog lang niet klaar met House of the Dragon, omdat er nog veel gedaan moet worden in de postproductie," aldus Condal.

Daarmee hebben we dus nog geen bevestiging van de releasedatum, maar is dit het eerste moment dat er echt een goede indicatie lijkt te zijn voor de release.

House of the Dragon zou zomaar eens op 14 augustus van start kunnen gaan, net als voorganger Game of Thrones.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Apple TV+-serie 'Pachinko'
Recensie

Recensie Apple TV+-serie 'Pachinko'

Esthetisch prachtige serie geeft de beslommeringen weer van vier generaties Koreanen en hun leven in Japan en Amerika.

Regie: Kogonada, Justin Chon | Cast: Yuh-jung Youn (Sunja Kim), Arai Soji (Mozasu Baek), Jin Ha (Solomon), Jun-woo Han (Yoseb Baek), Min-Ho Lee (Hansu Koh), Sang-hyun Noh (Isak Baek), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 53-64 minuten | Jaar: 2022

Pachinko is een groots opgezette serie over vier generaties van een Koreaanse familie. Door de tijd heen lopen zij op verschillende manieren aan tegen uitsluiting, zowel ten tijde van de Japanse bezetting van Korea als in Amerika eind jaren tachtig. Gebaseerd op de goed beoordeelde gelijknamige roman van Min Jin Lee, met uitstekende acteurs zoals Oscarwinnares Youn Yuh-jung (Minari) en veelbelovende regisseurs Kogonada (Columbus, After Yang) en Justin Chon (Gook, Blue Bayou) aan het roer kan het geen verrassing heten dat deze serie een waar kijkgenot is.

Het hart van het verhaal is Sunja, gespeeld door drie verschillende actrices die elk haar doorzettingsvermogen en kracht weten over te brengen. Sunja raakt in de ban van rijke nieuweling Koh Hansu. Ze wordt zwanger, maar hij is al getrouwd. Hij biedt haar geld, maar zij wijst hem af. Als Sunja en haar moeder het leven redden van priester Isak wanneer die bij hun gastenverblijf instort, biedt hij aan Sunja te trouwen. Sunja kan niet anders dan deze kans aangrijpen, omdat ze anders een outcast blijft en de reputatie van haar moeder verpest. Daarom verhuizen de twee naar Japan.

Tegelijkertijd wordt de verhaallijn van Sunja's kleinkind Solomon opgezet. Hij woont in Amerika en wil koste wat kost de top in het bedrijfsleven bereiken, maar stuit op racisme en andere obstakels. Om die te overwinnen keert hij terug naar zijn geboorteland Japan om een goede deal te sluiten en zich voor eens en altijd te bewijzen.

Vanaf moment een wordt duidelijk dat deze serie gemaakt is met veel oog voor detail. Hij is zo gelikt dat het moeilijk is je ogen af te wenden. De afleveringen zijn doordrenkt met shots vol verzadigde kleuren en warme belichting. De camerabewegingen zijn elegant en bieden een uitstekend podium aan de productiedesign, kostuums en indrukwekkende decors.

Met mindere regisseurs had deze esthetiek kunnen leiden tot een prachtige, maar lege huls. Gelukkig zijn er talloze momenten waarop de kijker helemaal meegesleept wordt, omdat alles bij elkaar komt. Een voorbeeld hiervan zijn de openingstitels waarin de personages gezamenlijk dansen in een pachinkopaleis. De shots zijn zo gemonteerd dat hun bewegingen op elkaar aansluiten en met 'Let's Live for Today' van Grass Roots eronder spatten de energie en het enthousiasme van het scherm.

Ook de gebeurtenissen die de personages meemaken maken indruk. In tegenstelling tot in het boek wisselen in de serie de verschillende tijdlijnen elkaar af en zorgen ervoor dat en complex beeld wordt geschetst van de veranderende maar ook gelijkblijvende racistische verhoudingen waarmee de Koreanen te maken hebben. Hoewel de muziek soms aanschurkt tegen melodrama, is er ook ruimte voor stillere momenten. Hierin wordt extra duidelijk dat de acteurs veel in hun mars hebben en ze met hun expressieve gezichtsuitdrukkingen echt geen steun nodig hebben van de score.

Opvallend is dat sommige personages meer worden uitgediept dan in het boek het geval was terwijl andere personages nog achterwege blijven. Met het oog op verdere seizoenen en het tempo van de serie pakken de meeste keuzes goed uit. Alleen de zevende aflevering die ineens inzoomt op het verleden van een van de personages valt enigszins uit de toon.

Zowel esthetisch als qua verhaal vormt deze aflevering een hoofdstuk dat redelijk losstaat van de rest van het verhaal. De kleuren zijn bleker en de sfeer daarmee direct grimmiger. De makers grijpen deze episode ook aan voor een klein lesje geschiedenis over een desastreuze aardbeving in de Kanto-regio in 1925. Deze aardbeving kostte niet alleen vele mensen het leven vanwege het natuurgeweld, maar ook omdat een groot aantal Koreanen vermoord werd toen Japanners hen de schuld gaven.

Deze aflevering haalt het tempo uit de serie, maar brengt ook een extra laag aan. Ondanks dat dit wel degelijk een geslaagde karakterschets vormt, is het enigszins storend dat de focus op Sunja ineens verschuift naar een ander personage. Juist omdat de serie duidelijk maakt dat het om de vrouwen gaat die zich door dit leven hebben weten te slaan, terwijl zij in hun doen en laten nog verder beperkt werden dan de Koreaanse mannen.

Dat de makers de geschiedenis en authenticiteit van belang achten, komt niet alleen terug in de manier waarop er soms historische context wordt gegeven, maar ook in de rol die taal speelt. De personages spreken afwisselend Engels, Japans en Koreaans. Met verschillende kleuren ondertitels krijgt de kijker goed inzicht in hoe deze talen met elkaar vermengd raken en betekenisvol zijn voor het leven van de personages.

Dit eerste seizoen van Pachinko neemt met de rijke esthetiek en sterke cast de kijker mee in een pakkende familiegeschiedenis. Hopelijk volgt er een tweede seizoen. De personages verdienen het namelijk om terug te keren en verder uitgediept te worden en er is genoeg ruimte voor nieuwe ontwikkelingen, personages en hun perspectieven.

★★★★☆

Pachinko is te zien bij Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt deze series nieuw toe komende week
Series / Featured

Netflix voegt deze series nieuw toe komende week

Het wordt een prima, maar niet al te drukke week, op Netflix.

Netflix voegt elke week weer veel nieuwe televisieseries toe. Ook vandaag blikken we vooruit op een nieuwe week in streaming. Dit keer geen grote topper die op vrijdag wordt vrijgegeven, vermoedelijk om Bridgerton nog wat ademruimte te geven.

VANAF 28 MAART
Business Proposal: Ha-ri gaat vermomd als haar vriendin naar een blind date in de hoop hem af te schrikken. Haar plan loopt mis wanneer hij haar CEO blijkt te zijn en hij een aanzoek doet.

Therme Romae Novae: Een trotse badhuizenarchitect uit het oude Rome duikt willekeurig op in hedendaags Japan waar hij zich laat inspireren door de vele badinnovaties die hij aantreft.

VANAF 31 MAART
Super PupZ (seizoen 1): Vier pups met superkrachten werken samen om hun nieuwe vrienden en een harig buitenaards kameraadje te helpen in dit knuffelige, kosmische avontuur.

VANAF 1 APRIL
Get Organized with The Home Edit (seizoen 2): Woningorganisatie-experts Clea en Joanna helpen celebs en alledaagse klanten met het selecteren, indelen en opbergen van hun troep en zo verbluffende ruimtes te maken.

Trivia Quest: Geschiedenis, kunst, wetenschap, popcultuur en meer. Test je kennis op verschillende niveaus in deze interactieve triviaserie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Bridgerton' seizoen 3 volgt mogelijk niet de boeken
Series / Nieuws

'Bridgerton' seizoen 3 volgt mogelijk niet de boeken

De producent van Bridgerton suggereert dat het derde seizoen van de serie niet de boeken gaat volgen.

Het lijkt erop dat het derde seizoen van Bridgerton niet de door Julia Quinn geschreven boekenserie gaat volgen. Dit suggereert producent Shonda Rhimes in een interview.

Het tweede seizoen van Bridgerton staat pas sinds afgelopen vrijdag op Netflix, maar we hebben het alweer over het volgende seizoen. Seizoen 3 gaat namelijk iets anders worden dan lezers van de boeken misschien verwachten, omdat het seizoen de boeken mogelijk niet eens gaan volgen.

Bridgerton blijft boeken niet volgen
In gesprek met ET geeft Bridgerton-producent Shonda Rimes aan dat de volgorde waarop we de zussen per seizoen te zien krijgen, misschien anders wordt dan in de boeken:

"Er zijn acht Bridgerton broers en zussen, dus we zijn van plan om de romantische verhalen van alle broers en zussen te volgen. We doen het niet perse in de juiste volgorde maar we gaan van ieder personage hun verhaal zien."

Dit suggereert tevens dat Bridgerton tot wel acht seizoenen kan krijgen. Momenteel zijn er al vier seizoenen bevestigd, maar als het succes van het eerste seizoen in de nieuwe seizoenen geëvenaard wordt lijken acht seizoenen best wel mogelijk te zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Obi-Wan Kenobi'-regisseur verklaart terugkeer Darth Vader
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi'-regisseur verklaart terugkeer Darth Vader

De regisseur van de zes Obi-Wan Kenobi-afleveringen heeft in een interview uitgelegd waarom Darth Vader een terugkeer maakt in de serie.

We gaan Darth Vader voor het eerst in jaren weer live in actie zien wanneer Obi-Wan Kenobi verschijnt. De regisseur van de serie legt uit waarom ze ervoor gekozen hebben de legendarische slechterik terug te brengen.

In gesprek met Entertainment Weekly heeft Obi-Wan Kenobi-regisseur het over de terugkeer van Darth Vader, die zijn opwachting gaat maken in de serie.

Er werd veel gediscussieerd over de mogelijke terugkeer van Darth Vader, want niet iedereen was het er mee eens. Uiteindelijk hebben ze ervoor gekozen hem er toch in te stoppen.

Darth Vader in Obi-Wan Kenobi
Het volgende zegt regisseur Deborah Chow in het interview: "Ik wilde echt iets doen dat echt door het karakter gedreven was. Dat is het voordeel van een miniserie, je hebt meer tijd om een echt karakterverhaal te vertellen. En dus voor mij is de startplaats van een karakter dat je kijkt naar wie belangrijk voor hem is geweest in zijn leven. Dan is het vrij moeilijk om Anakin/Vader te vermijden, vooral met de manier waarop Revenge of the Sith is geëindigd."

De keuze om Darth Vader in Obi-Wan Kenobi te stoppen is dus echt gebaseerd op het feit dat ze zowel het personage Anakin/Vader als Obi-Wan verder uit willen bouwen, wat het beste gaat door ze tegenover elkaar te zetten in de serie.

Darth Vader zal echter niet de voornaamste vijand zijn van Obi-Wan in de serie. In de trailer is namelijk te zien dat de Grand Inquisitor Obi-Wan vooral het leven moeilijk gaat maken.

Obi-Wan Kenobi is vanaf 25 mei op Disney Plus te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ maakt met 'Ms. Marvel' een andere serie
Series / Nieuws

Disney+ maakt met 'Ms. Marvel' een andere serie

Ms. Marvel is niet wat je denkt volgens actrice Iman Vellani.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Saagar Shaikh, die de rol van Kamala Khans oudere broer Amir speelt in de Marvel-serie Ms. Marvel, heeft alle lof voor de televisieserie. Deze is volgens hem "echt enorm sterk voor onze toekomstige generaties".

De serie Ms. Marvel moet ergens in de loop van juni op Disney+ te zien zijn. Het is de zesde serie die gemaakt wordt en zich afspeelt in het onderling verbonden Marvel Cinematic Universe. De serie introduceert nieuwkomer Iman Vellani als een jonge superheldin; de zestienjarige Pakistaans-Amerikaanse die het vermogen krijgt de kosmische energie te gebruiken en manipuleren.

Ms. Marvel-serie
Kamala Khan debuteerde in 2013 in de comics van Marvel en was het eerste moslim-personage dat in een eigen comic te zien was. De trailer voor Ms. Marvel liet zien dat het personage andere krachten krijgt, en gebruik maakt van speciale juwelen (naar verluidt de Nega-Bands die de oorspronkelijke Captain Mar-Vell gebruikte in de comics).

Recent sprak Screen Rant met Shaikh op de rode loper van de serie Moon Knight. "Ik hou van Ms. Marvel, niet alleen Kamala Khan, maar echt van de serie zelf. Die heeft zoveel karakter en betekent zoveel voor verschillende mensen," begon Shaikh.

"Toen ik een kind was, als ik toen iemand had gehad als Ms. Marvel, had ik mij normaal gevoeld en dat had ik niet. Mijn gevoel is altijd geweest dat het normaliseren van een Pakistaans-Amerikaanse superheldenvrouw echt krachtig is voor toekomstige generaties, groot is voor de kinderen. En daar doen we het allemaal voor, of niet?"



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' seizoen 3 verandert dit
Series / Nieuws

'The Witcher' seizoen 3 verandert dit

Het nieuwe seizoen van The Witcher verandert iets aan de boeken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van het derde seizoen van The Witcher moeten nog beginnen. Maar nu horen we al mogelijk wat nieuwe details over het seizoen.

De Netflix-fantasyserie zou volgens de doorgaans zeer betrouwbare en welingelichte fansite Redanian Intelligence, het Beltane-festival (ook wel Belleteyn genoemd) naar de live-action serie brengen. Alleen zien we de viering dan niet zoals deze verliep in het boek Sword of Destiny.

The Witcher seizoen 3
In de boeken is Beltane iets dat zich afspeelt in een kort verhaal en een herinnering is van Geralt of Rivia die aan het ijlen is. Dat is op het moment dat we hem achterop een kar zien liggen als de handelaar Yurga hem transporteert (aan het einde van het eerste seizoen).

De herinnering bleek de laatste ontmoeting te zijn tussen Geralt en Yen voor de Battle of Sodden, waarna het lot van Yen iets van een mysterie wordt. Maar nu zou de boel zich ná de gebeurtenissen van de veldslag afspelen.

Seizoen 2 van The Witcher eindigde ermee dat een groot deel van Kaer Morhens School of the Wolf afgeslacht werd door de demon Voleth Meir en de gemuteerde basilisken die ze opriep. De Witchers wisten haar te verslaan, maar het bleek dat zij deel van de Wild Hunt was.

De Wild Hunt keert eerst terug in de serie The Witcher: Blood Origin.

The Witcher seizoen 1 en 2 zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Halo' seizoen 2 is een gruwelijk oorlogsverhaal
Series / Nieuws

'Halo' seizoen 2 is een gruwelijk oorlogsverhaal

De Halo-serie neemt een nieuwe wending in het tweede seizoen op Paramount+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn pas een paar dagen verstreken sinds de release van de Halo-serie op streamingdienst Paramount+. We kunnen de serie in Nederland nog niet zien, maar in de Verenigde Staten zien mensen hem wel al en houdt hij de gemoederen bezig.

De ontvangst is opvallend gemengd, waarbij critici en het publiek allebei kritisch zijn op Halo. De serie zou te weinig grootschalige gevechten bevatten, maar tegelijk wel een sterke cast hebben en een prima opzet zijn voor meer, mits die actie er komt.

Keiharde oorlog in Halo
Nu vertelt acteur Pablo Schreiber, die de hoofdrol van Master Chief speelt, dat fans mogen verwachten dat het tweede seizoen van de Halo-serie heel anders en veel harder wordt.

Showrunner David Wiener mikt volgens hem op een keiharde, maar wel eerlijke, weergave van oorlog. "Hij wil het een keihard oorlogsverhaal maken, dat past bij deze tijd," aldus Schreiber.

"Het verhaal is al zo groot, en zo episch, en er zitten veel elementen van hoop in. Dat niveau van authenticiteit en grofheid is het belangrijkste element dat het volgens mij tot leven brengt."

Halo is geen franchise die gruwelijk geweld laat zien, maar duikt tegelijk wel in de barbaarsheid van het conflict tussen de mensheid en de buitenaardse alliantie genaamd de Covenant.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars' komt nu al met een geheime serie
Series / Nieuws

'Star Wars' komt nu al met een geheime serie

De Star Wars-franchise lanceert binnenkort iets gaafs op Disney+ lijkt het.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Lucasfilm maakt een soort renaissance rond Star Wars mee op Disney+. De studio werkt aan een herijking van de filmplannen en richt zich nu met name op de aankomende series die men in ontwikkeling heeft.

Dat zijn er maar liefst acht op dit moment: Obi-Wan Kenobi, Andor, The Mandalorian seizoen 3, Ahsoka, The Acolyte, Rangers of the New Republic, Lando en A Droid Story.

Star Wars-serie
Vorige maand hoorden we via Production Weekly dat er nog een serie in de Star Wars-franchise aankomt. Die wordt ontwikkeld onder de werktitel Grammar Rodeo.

Vandaag bevestigt Discussing Film die berichten en meldt men dat Jon Favreau betrokken is als producent. De regisseur Jon Watts mag afleveringen regisseren. Verder bereidt men zich voor op de opnames in de studio's van Culver City, waar al wat sets in de aanbouw zijn voor de start in juni.

Waar de serie precies om zal draaien is niet bekend, maar het schijnt een miniserie te zijn, die draait om een groep jonge castleden. Een van de verhalen die bevestigd zijn, is dat het een serie is die zich afspeelt tijdens het High Republic-tijdperk waar nu veel boeken en comics over geschreven worden.

De Star Wars-serie schijnt tijdens May the Fourth aangekondigd te worden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gigantische orgie in 'The Boys' wordt gestoord
Series / Nieuws

Gigantische orgie in 'The Boys' wordt gestoord

The Boys laat Herogasm zien en dat belooft iets gestoords te worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jensen Ackles teaset het Supe-feest van Herogasm dat we in het derde seizoen van The Boys zullen zien. De serie gaat in juni dit jaar weer van start op streamingdienst Prime Video.

Ackles krijgt de rol van de Supe die beter bekend staat als Soldier Boy. Hij is een parodie van Captain America en wordt omschreven als Homelander voor Homelander. In seizoen 2 van de serie werd al naar zijn bestaan gehint, toen Stan Edgar aan Homelander uitlegde dat Soldier Boy een vroeg testsubject was voor Compound V tijdens de Tweede Wereldoorlog.

The Boys en Herogasm
Herogasm is het jaarlijkse seksfeest dat in de comics georganiseerd wordt voor de helden van Vought. Dat krijgt een rol in het nieuwe seizoen van de televisieserie.

Vorig jaar al vertelde showrunner Eric Kripke dat fans van de comics "zeker de volledige Herogasm-ervaring" krijgen. En dat als het niet geëdite materiaal getoond wordt, "we zeker een X-rating krijgen". De aflevering is pas op 24 juni te zien (het seizoen begint op 3 juni).

Ackles vertelde tijdens een interview over de aflevering. Hem werd gevraagd de orgie te omschrijven, waar hij een duidelijke omschrijving voor had: "holy shit". Hij vertelt zelfs op een gegeven moment dat een cameraman zei (toen hij vroeg hoe het ging) dat hij "wat shit gezien had". Dat belooft dus wat!

The Boys seizoen 1 en 2 zie je nu op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ maakt van april een geweldige maand: dit is allemaal nieuw
Series / Featured

Disney+ maakt van april een geweldige maand: dit is allemaal nieuw

Disney+ voegt heel wat nieuwe content toe in de maand april, dit is al het nieuws!

Maart is bijna voorbij en dus zetten we vandaag op een rij welke series Disney+ allemaal nieuw toevoegt. Een van de highlights is zonder twijfel Mayans M.C., waarvan de eerste drie seizoenen toegevoegd worden. Ook zien we een serie als It's Always Funny in Philadelphia bijna geheel debuteren!

VANAF 1 APRIL
Ultimate Tutankhamun: 1905. Howard Carter, een vooraanstaande Britse archeoloog van 30, leeft al jaren buitengesloten, is onverzorgd en om te overleven neemt hij zijn toevlucht tot de verkoop van eerder ontdekte archeologische overblijfselen. Een toevallige ontmoeting met een Britse aristocraat, de onstuimige en excentrieke Lord Carnarvon, brengt een verandering in zijn lot, wanneer blijkt dat deze enthousiaste amateur behoefte heeft aan een ervaren archeoloog om hem te helpen met een reeks willekeurige opgravingen.

VANAF 6 APRIL
Man in the Arena: Tom Brady (seizoen 1): Tom Brady deelt een persoonlijk verslag van zijn 10 Super Bowl-optredens en bespreekt de mijlpalen van zijn carrière door elke overwinning en nederlaag te onderzoeken.

Single Drunk Female (seizoen 1): Een openbaar aanklager dwingt de 20-jarige alcoholist Sam om terug te gaan naar haar ouderlijk huis met haar overbezorgde moeder Carol. Omringd door alle triggers die haar aan het drinken hebben gebracht, probeert Sam om haar slechtste zelf te overwinnen om haar beste zelf te ontdekken. Althans, een soort van.

9-1-1: Lone Star (seizoen 3): Hit dramaserie 9-1-1: Lone Star, met in de hoofdrol Rob Lowe en Gina Torres, is terug met geheel nieuwe reddingen. In het derde seizoen, wordt de 126 stilgelegd en wordt de bemanning verspreid over de stad. Een enorm en onverwacht poolfront treft Austin met een ijsstorm, wat een gigantische chaos veroorzaakt. Kunnen Kapitein Owen Strand en Kapitein Tommy Vega niet alleen de stad redden, maar ook een manier vinden om de voormalige 126 weer tot leven te wekken en te herenigen?

Brickleberry (seizoen 1-3): Een bonte verzameling rangers staan samen in voor het algemene beheer van het Brickleberry natuurpark. Orde, netheid en het algemene welzijn van de natuur en de bewoners staan voorop. Wanneer het natuurpark door wanbeheer gesloten dreigt te worden, arriveert een nieuwe ranger. Hij moet het zootje ongeregeld onder controle zien te krijgen om samen het park van de ondergang te redden. Dit gaat echter alles behalve van een leien dakje. Het team blijkt nogal eigenzinnig te zijn.

Terapia Alternativa (seizoen 1): Selva is een excentrieke relatietherapeut die naam heeft gemaakt met haar onorthodoxe sessies. Maar Selva's carrière stuit op een obstakel wanneer ze het opneemt tegen Elí­as en Malena, een jong stel dat op zoek is naar advies over hoe ze uit elkaar kunnen gaan.

Mickey and the Roadster Racers: Nutty Tales (seizoen 2): Een Disney Junior serie over Mickey en zijn vriendjes.

I Didn't Do It (seizoen 1 en 2): Een groep tienervrienden deelt en praat over hun avonturen die uit de hand zijn gelopen. Lindy en haar tweelingbroer Logan redden de groep vaak met hun snelle denken en zelfvertrouwen.

Beyond Magic with DMC (seizoen 1): Goochelaar Drummond Money-Coutts reist door verschillende internationale bestemmingen om zijn meesterschap te demonstreren door middel van kaartspelen, bedrog en magie.

Lawless Oceans (seizoen 1): Lawless Oceans draait om het onderzoek naar een moord op zee, en hoe maritieme misdrijven op zee gepleegd worden. Van drugs tot piraterij, alles komt voorbij.

October Road (seizoen 1 en 2): Deze dramaserie vertelt het verhaal over een schrijver die een bestseller roman heeft geschreven over zijn vrienden uit zijn geboorteplaats. Maar bij thuiskomst krijgt hij te maken met familie en vrienden die denken dat hij hun vertrouwen en hun geheimen heeft geschonden.

Blood & Oil (seizoen 1): Billy en Cody Lefever dromen van een nieuw leven buiten de kaders van de arbeidersklasse waarin ze zich bevinden. Ze verhuizen naar "The Bakken" in North Dakota, een groeiperiode na de grootste olie-ontdekking in de Amerikaanse geschiedenis.

VANAF 13 APRIL
NYPD Blue (alle seizoenen): NYPD Blue volgt het werk van het vijftiende district van de New Yorkse politie. Twee partners, detectives Andy Sipowicz en John Kelley, staan centraal en kijken heel verschillend tegen hun moeilijke baan aan. De norsheid van Sipowicz (die zijn emotionele kwetsbaarheid verhult) wordt getemperd door de kalme en correcte houding van zijn partner.

The Lion Guard: Een Disney Junior serie over Mickey en zijn vriendjes.

Baskets (seizoen 1-4): Chip Baskets is een man uit Bakersfield in California die ervan droomt om als professionele clown te gaan werken. Hij gaat naar Parijs om een opleiding te volgen bij een prestigieuze clownsschool. Door financiële problemen en een ondoordringbare taalbarrière lukt het hem niet om de opleiding af te ronden. Met hoge verwachtingen besluit hij terug naar Bakersfield terug te keren. Daar gaat hij werken als rodeo clown en moet hij de concurrentie aangaan met zijn broers en zussen voor de goedkeuring en genegenheid van zijn moeder.

VANAF 14 APRIL
The Kardashians (seizoen 1): De Kardashian-familie komt terug met een gloednieuwe serie, waarbij iedereen een kijkje krijgt in hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie brengen laten de camera's toe om de waarheid aan hun verhalen te geven. Van de intense druk op de schouders met het runnen van miljardenbedrijven tot de hilarische momenten van speeltijd en schoolgaande kinderen. Kijk mee met dit meeslepend en eerlijke verhaal over liefde en leven in de schijnwerpers.

VANAF 15 APRIL
The Real Swiss Family (seizoen 1): Een docuserie over de familie Robinson.

VANAF 20 APRIL
The Dropout (seizoen 1): "The Dropout" is het verhaal van Elizabeth Holmes (Amanda Seyfried) en Theranos, een verhaal over ambitie en roem die tragisch mis is gegaan. Hoe kon 's werelds jongste vrouwelijke selfmade miljardair alles in een oogwenk verliezen?

Harrow (seizoen 1-3): Dr. Daniel Harrow is een forensisch patholoog met een totale minachting voor gezag. Hij is bereid elke regel te overtreden, zolang hij slachtoffers maar een stem kan geven om te onthullen wat er met hen is gebeurd. Dankzij zijn werkwijze is hij in staat zelfs de meest bizarre zaken op te lossen. Wanneer een vreselijk geheim uit zijn verleden onthuld dreigt te worden, moet hij al zijn forensische vaardigheden gebruiken om dit voor altijd verborgen te houden.

Deep State (seizoen 1 en 2): Max Easton is een voormalig spion wiens verleden terugkomt als hij door George White, hoofd van het geheime MI6 / CIA-team 'The Section', wordt weggeroepen uit zijn nieuwe bestaan in de Pyreneeën. White overtuigt Max om terug te keren om de dood van zijn vervreemde zoon Harry te wreken. De inzet wordt verhoogd wanneer Max zichzelf in het hart van een geheime inlichtingenoorlog bevindt, ondergedompeld in een wijdverspreide samenzwering om te profiteren van de verspreiding van chaos in het Midden-Oosten. Max gaat een gevaarlijk spel binnen, omdat machtige bedrijven laten zien dat ze bereid zijn zich tot het uiterste in te spannen om hun reputatie te beschermen en hun geheimen te begraven.

It's Always Sunny in Philadelphia (seizoen 1-14): Vier egocentrische vrienden runnen een Ierse pub in Philadelphia en proberen hun weg te vinden in de volwassen wereld van werk en relaties. Helaas zorgen hun vreemde opvattingen en onzekere beslissingen er vaak voor dat ze in de problemen komen. De ongemakkelijke situaties die ze steeds weer creëren worden vaak alleen maar slechter voordat ze beter worden.

Once (seizoen 1): Een jongeman zingt en speelt dagelijks gitaar op straat, maar het meeste van de tijd helpt hij stofzuigers repareren in de zaak van zijn vader in Dublin. Op een avond staat een Tsjechische immigrante voor hem, die hem tien cent geeft. Ze raken in gesprek en toevallig heeft zij een kapotte stofzuiger, én kan zij piano spelen en zingen, zo blijkt. Ze trekken vervolgens veel met elkaar op, spelen en zingen samen, en krijgen gevoelens voor elkaar. Ze zijn echter ook verwikkeld in andere liefdesperikelen.

Danger Decoded (seizoen 1): We opereren in een wereld van gevaar. Maar liefst 56 procent van de piloten geeft toe in slaap te vallen tijdens een vlucht, maar de kans is groter dat je sterft door uit bed te vallen dan door een vliegtuigongeluk.

VANAF 21 APRIL
Captive Audience (seizoen 1): Een wanhopig schrijver gijzelt de gasten en het personeel van een restaurant. Zijn laatste boeken waren niet geliefd. Hij is vastbesloten nu wél een succesvol boek af te leveren. Terwijl de gijzeling plaatsvindt schrijft hij het laatste gedeelte van het boek.

VANAF 27 APRIL
Sketchbook (seizoen 1): deze documentaireserie neemt ons mee op de bureaus en in het leven van getalenteerde kunstenaars en animatoren. Elke aflevering concentreert zich op een enkele artiest die ons leert hoe we een enkel iconisch personage uit een Walt Disney Animation Studios-film kunnen tekenen. Terwijl we de stappen leren om deze personages te tekenen, ontdekken we ook dat de artiesten zelf elk een uniek verhaal te vertellen hebben over hoe ze hun weg naar Disney hebben gevonden en hun gekozen personage. Deze exclusieve ervaring, van de makers van Chef's Table, geeft kijkers van alle leeftijden een nieuw begrip van hoe deze geliefde personages tot leven komen op het scherm, terwijl ze onderweg kennismaken met een nieuwe cast van echte personages.

Attack on Pearl Harbor: Minute by Minute (seizoen 1): De Japanse militaire aanval van 1941 op een Hawaiiaanse marinebasis in nooit eerder geziene details, een blik op de voorbereidingen, de aanval zelf en de nasleep.

Apocalypse: Hitler Takes on the East (seizoen 1): Gecharmeerd door zijn overwinningen in West-Europa, keert Hitler naar het oosten en organiseert een verrassingsaanval op de USSR.

Pagan Peak (seizoen 1): Wanneer een gruwelijk geënsceneerd lichaam wordt gevonden op een bergpas in de Alpen, dichtbij de Duits- Oostenrijkse grens, worden twee rechercheurs gestuurd voor onderzoek. Voor de Duitse detective Ellie is dit de eerste echte uitdaging van haar carrière; haar Oostenrijkse tegenhanger Gedeon lijkt echter alle ambities in zijn werk te hebben verloren. Al snel ontdekken ze meer plaats delicten met symbolisch geposeerde slachtoffers, die doen denken aan heidense rituelen. Het lijkt allemaal deel uit te maken van een groter, sinister plan. Ellie staat steeds meer onder druk om de motieven van de gestoorde moordenaar te begrijpen, zodat ze hem kan stoppen. De jacht leidt hen steeds dieper in de donkere valleien en archaïsche Alpengebruiken - en de paranoïde wereld van de moordenaar.

Good Trouble (seizoen 3): Het verhaal volgt de zusjes Callie en Mariana, terwijl ze beginnen aan de volgende fase van hun jongvolwassen leven in Los Angeles. Mariana begeeft zich in de door mannen gedomineerde wereld van technologie. Callie wordt geconfronteerd met de harde realiteit van het federale rechtssysteem als ze een baan krijgt bij een federale rechter. Nadat ze zijn verhuisd naar The Coterie in Los Angeles, beseffen Callie en Mariana dat op zichzelf leven niet meevalt. Geconfronteerd met nieuwe buren, nieuwe uitdagingen en, natuurlijk, nieuwe romances, zijn de zusters van elkaar afhankelijk om door de City of Angels te navigeren.

Dictators Rulebook (seizoen 1): Experts specificeren de tactieken die dictators door de geschiedenis heen hebben gebruikt om macht te verwerven en te behouden door de levens en carrières van zes tirannen in de 20e eeuw te onderzoeken.

Rudolph's Bakery: De Jonge Bakkers (seizoen 1): In Rudolph's Bakery: De Jonge Bakkers komt er in de welbekende bakery een junior bakker op bezoek om de kneepjes te leren van de meester zelf. Samen bakken ze twee heerlijke lekkernijen die je heel makkelijk met kinderen (of natuurlijk zelf) kan maken. Aan de slag!

Mayans M.C. (seizoen 1-3): In de nasleep van de gebeurtenissen uit 'Sons of Anarchy' volgen we de strubbelingen van Ezekiel "EZ" Reyes, een prospect van de Mayans motorclub aan de grens van Californië/Mexico. EZ is zoon van Latijns-Amerikaanse ouders wiens Amerikaanse droom aan diggelen werd geslagen door een kartel. Vastbesloten om wraak te nemen wordt EZ meegezogen in een wereld die hij niet voor ogen had gezien en vooral, een wereld waaruit hij niet kan ontsnappen.

Gamer's Guide to Pretty Much Everything (seizoen 1 en 2): Een Disney Channel serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.