Eerste recensies 'Halo': Kijken of skippen?

Eerste recensies 'Halo': Kijken of skippen?

Halo is een serie die enorm gehypet is, maar is hij ook de moeite waard?

Jim Pedd, 27 maart 2022 15:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Halo-serie is gelanceerd op Paramount+. De streamingdienst is nog niet beschikbaar in Nederland, maar lijkt er wel snel te gaan komen. Vandaag zetten we de recensies op een rij van de serie Halo, die een van de grootsten is van de streamingdienst tot nu toe.
Halo is een serie die draait om de gigantische intergalactische oorlog tussen de mensheid en de Covenant. Alle hoop is gevestigd op de supersoldaten die Spartans genoemd worden, aangevoerd door de Master Chief.

De recensies
De eerste recensies van de Halo-serie lijken vrij gemengd:

Den of Geek: "De Halo-televisieserie maakt een competente, maar wat saaie start. Alle statements over oorlog en surveillance die al dan niet gemaakt worden, zullen ondersteund moeten worden door echt entertainment, mocht de serie kijkers binnen of buiten het fandom willen bereiken."

The Guardian: "Deel van het probleem is natuurlijk dat de serie enorm populair kan blijken, dankzij de ingebouwde fanbase, zonder ooit het niveau van middelmatigheid te overtreffen."

Bloody Disgusting: "De serie is er een met een immens budget, met veel special effects. Het ziet er mooi uit, maar is tegelijk wat onhandig. Er ligt een belofte in, maar tot nu toe valt het tegen."

IGN: "De tegenvallende actie in de Halo-serie is reden tot zorg, gezien het belang van de gigantische gevechten tussen de mensheid en de Covenant. Maar de serie weet de rest goed te krijgen en compenseert zo voor die tekortkoming."
Lees meer over: Halo, Paramount Plus, recensies, review, streaming, Pablo schreiber

Informatie over de serie: Halo

Populair nieuws