search
'Halo'-acteur beschrijft hoe lastig het is om Master Chief te spelen
Series / Nieuws

'Halo'-acteur beschrijft hoe lastig het is om Master Chief te spelen

Het was geen pretje, maar Pablo Schreiber lijkt trots te zijn op wat ze voor elkaar hebben gekregen.

Halo-acteur Pablo Schreiber heeft tijdens een interview omschreven hoe uitdagend het was om de hoofdrol van Master Chief te spelen in de nieuwe serie van Paramount+.

In Halo volgen we Spartan John-117, alias Master Chief (Schreiber), een supersoldaat die dient als het belangrijkste wapen van de mensheid in hun strijd tegen een buitenaards ras dat de Covenant wordt genoemd. En hoewel er al sinds 2013 werd gewerkt aan de serie, zien we eind deze week eindelijk pas het eindresultaat!

Badass met een disclaimer
Tijdens een recent interview met ComicBook.com werd Schreiber gevraagd of hij zich een badass voelde in het pak van Master Chief. Hij antwoordde daarop als volgt:

"Het korte antwoord is ja. Het dragen van dit pak is een van de grootste eren van mij leven. Ik bedoel, ik ben Master Chief. Wie had dat ooit gedacht?"

De acteur gaf daarbij echter wel aan dat het spelen van de rol ook de nodige uitgdagingen met zich meebrengt:

"De realiteit is dat het een behoorlijke uitdaging was om het pak goed in orde te krijgen. En dat gold voor meer aspecten van de serie. Het was een enorme uitdaging om zo'n enorm universum te realiseren... Vooraf aan de opnames ben ik wel vijf of zes keer naar Londen gereisd, zodat FBFX Studios het pak kon perfectioneren. Wat je in de serie ziet is het beste dat we hebben kunnen doen. Maar het pak was ook ontzettend heet, ontzettend oncomfortabel en lastig om in te bewegen. Het was dan ook nogal een opgave om het er overtuigend uit te laten zien als een stuk toekomstig tech dat er vaardig uitziet."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen