search
Prime Video werkt aan een James Bond-serie
Series / Nieuws

Prime Video werkt aan een James Bond-serie

Maar dan geen serie zoals je misschien zou hopen als fan van de franchise.

Daniel Craigs 007 heeft nog geen opvolger, maar Amazon gaat hard aan de slag om de wereld van het iconische personage weer naar het scherm te brengen. Prime Video heeft namelijk aangekondigd dat er een realityserie aankomt die gekoppeld wordt aan de franchise.

Het idee is om een serie te maken waarin mensen het tegen elkaar opnemen om een gigantische geldprijs te winnen. Volgens de aankondiging van Prime Video nemen deelnemers het tegen elkaar op in een soort spionage-uitdaging om een geldprijs van 1 miljoen pond (1,2 miljoen euro) te winnen.

James Bond-show
De serie heet 007's Road to a Million. Producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson zullen hem maken, in samenwerking met 72 Films en MGM Television. De opnames gaan later dit jaar al van start en momenteel zoekt men naar mensen om deel te nemen.

Deelnemers beconcurreren elkaar om een geldprijs van 1,2 miljoen euro. En kunnen die winnen door het tegen elkaar op te nemen in een reeks fysieke uitdagingen. Ook moeten ze puzzels en mysteries oplossen. Een team neemt uiteindelijk de geldprijs mee naar huis.

Dat Amazon de serie kan maken, komt voort uit zijn overname van MGM. Daarvoor telde het bedrijf maar liefst 8,5 miljard dollar neer. MGM produceerde de afgelopen jaren al de James Bond-films en zal dat, nu onder de vleugels van Amazon, blijven doen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen