Netflix voegt 24 series toe in april: dit zijn ze

Netflix voegt 24 series toe in april: dit zijn ze

We zetten de toevoegingen op een rij die je in april mag verwachten op Netflix.

Jim Pedd, 27 maart 2022 19:02

Elke maand blikken we weer vooruit op het aankomende nieuwe aanbod op de grootste streamingdiensten. Vandaag is het aanbod op Netflix aan de beurt en zien we dat er 24 series alvast zijn aangekondigd!
VANAF 1 APRIL
Get Organized with The Home Edit (seizoen 2): Woningorganisatie-experts Clea en Joanna helpen celebs en alledaagse klanten met het selecteren, indelen en opbergen van hun troep en zo verbluffende ruimtes te maken.

Trivia Quest: Geschiedenis, kunst, wetenschap, popcultuur en meer. Test je kennis op verschillende niveaus in deze interactieve triviaserie.

VANAF 4 APRIL
Business Proposal: Ha-ri gaat vermomd als haar vriendin naar een blind date in de hoop hem af te schrikken. Haar plan loopt mis wanneer hij haar CEO blijkt te zijn en hij een aanzoek doet.

VANAF 6 APRIL
The Ultimatum: Marry or Move On (aflevering 1-8): In het huwelijksbootje stappen of ermee kappen? Koppels stellen hun liefde op de proef door met potentiële matches te gaan samenwonen in een provocerende realityserie.

VANAF 8 APRIL
Dirty Lines (seizoen 1): In het Amsterdam van de jaren 80 krijgt een ondernemende studente een nieuwe baan bij een telefoonsekslijn die door twee totaal verschillende broers is opgezet.

Elite (seizoen 5): Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.

VANAF 9 APRIL
Tomorrow: Een jongeman, die per ongeluk half mens en half geest is geworden, gaat voor een gezelschap Magere Heinen uit de onderwereld werken om speciale opdrachten uit te voeren.

VANAF 12 APRIL
Hard Cell: Laura Willis, vroeger eventplanner, nu gevangenisdirectrice, heeft het over de spanning en sensatie van het leven achter de tralies in deze droge-comedyserie.

VANAF 13 APRIL
Almost Happy (seizoen 2): Sebastián is een vrij bekende radio-dj die zijn weg probeert te vinden terwijl hij moet dealen met zijn ex-vrouw (van wie hij nog steeds houdt) en twee kinderen.

Smother-in-Law: De bemoeizuchtige Isadir woont sinds de pandemie bij haar familie. Ze doet er alles aan om het leven van haar stuntelige zoon en vijandige schoondochter te ontwrichten.

VANAF 15 APRIL
Anatomy of a Scandal: Sophies bevoorrechte leven als vrouw van politicus James valt in duigen als er onterende geheimen aan het licht komen en hij wordt beschuldigd van een schokkende misdaad.

Mai: Een rouwende moeder komt erachter wie verantwoordelijk was voor de tragische dood van haar dochter en besluit om zonder mededogen de waarheid te achterhalen.

Los herederos de la tierra: De vindingrijke jonge Hugo Llor probeert naam te maken in het 14e-eeuwse Barcelona en tegelijkertijd een belofte na te komen aan de familie Estanyol.

VANAF 19 APRIL
Better Call Saul (seizoen 6, deel 1): Deze voor een Emmy genomineerde Breaking Bad-prequel volgt de transformatie van de onbeduidende raadsman Jimmy McGill tot de omstreden advocaat Saul Goodman.

VANAF 20 APRIL
Russian Doll (seizoen 2): Nadia gaat steeds opnieuw dood en beleeft haar 36e verjaardag telkens weer. Ze zit vast in een surrealistische tijdlus en wordt geconfronteerd met haar sterfelijkheid.

The Marked Heart: Een man die vastbesloten is om wraak te nemen op de orgaansmokkelaars die zijn vrouw hebben vermoord, ontmoet de vrouw die het hart van zijn echtgenote heeft ontvangen.

Yakamoz S-245: De aarde is door een ramp getroffen. Een zeebioloog op onderzeese missie moet samen met de bemanning vechten voor zijn leven als een samenzwering aan het licht komt.

VANAF 21 APRIL
He's Expecting: Een succesvolle reclamemaker denkt zijn zaakjes op orde te hebben, maar raakt zwanger. Hij krijgt te maken met sociaal onrecht waar hij nooit bij heeft stilgestaan.

VANAF 22 APRIL
Heartstopper: In deze serie over volwassen worden ontdekken tieners Charlie en Nick dat hun onwaarschijnlijke vriendschap misschien meer is terwijl ze met school en liefde worstelen.

Selling Sunset (seizoen 5): De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Het draait allemaal om relaties en dat betekent vaak groot drama.

The Seven Lives of Lea: Léa vindt een lijk en wordt wakker in de jaren 90. Ze ondergaat 7 gedaanteverwisselingen terwijl ze het mysterie van zijn dood probeert op te lossen — en te voorkomen.

VANAF 27 APRIL
Bullsh*t The Gameshow: Deelnemers strijden om moeilijke triviavragen correct te beantwoorden. Mochten ze geen antwoord hebben, kunnen ze naar plan b gaan: liegen!

VANAF 29 APRIL
Grace and Frankie (seizoen 7): De deftige Grace en de excentrieke Frankie zijn verre van vrienden, maar als hun echtgenoten op elkaar verliefd worden, begint tussen hen ook een vriendschap.

Ozark (seizoen 4, deel 2): Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.

Lees meer over: Netflix, april, maandoverzicht

Populair nieuws