Kan je geen genoeg krijgen van 'Bridgerton'? Check dan deze 3 series op Netflix

Fan van Bridgerton? Check dan deze series

Netflix heeft groot succes geboekt met Bridgerton, maar wat moet je kijken na het tweede seizoen?

Jim Pedd, 27 maart 2022 18:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Bridgerton lanceerde afgelopen vrijdag zijn tweede seizoen op streamingdienst Netflix. De serie was - tot het debuteren van Squid Game - de meest bekeken Original op de streamingdienst, dus het viel wel te verwachten dat Bridgerton enorm zou scoren op Netflix.

We zetten zoals elke zondag weer nieuwe titels op een rij die je kan bekijken als je fan bent van Bridgerton. Het zijn drie tips, die niet alleen doen denken aan Bridgerton qua verhaal, maar ook een soortgelijke stijl hebben.

Drie tips
Onze eerste tip van deze week is Inventing Anna, dat net als Bridgerton een Shondaland-titel is, van maker Shona Rhimes. Zij boekt al jaren grote successen met veel titels. ook tippen we de romantische en sfeervolle historische dramaserie Outlander en de hilarische serie Emily in Paris.

Inventing Anna: Moedige ondernemer of oplichter? Een journalist onderzoekt het verhaal van Anna Delvey, die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een Duitse erfgename is.

Outlander: Dit spannende verhaal, gebaseerd op de fantasieromans van Diana Gabaldon, gaat over het drama van twee geliefden die zijn gescheiden door de tijd.

Emily in Paris: Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.
Lees meer over: Netflix, tips, bridgerton, inventing anna, outlander, emily in paris

Populair nieuws