Disney+ maakt van april een geweldige maand: dit is allemaal nieuw

Disney+ voegt heel wat nieuwe content toe in de maand april, dit is al het nieuws!

Jim Pedd, 28-03-2022 06:00

Maart is bijna voorbij en dus zetten we vandaag op een rij welke series Disney+ allemaal nieuw toevoegt. Een van de highlights is zonder twijfel Mayans M.C., waarvan de eerste drie seizoenen toegevoegd worden. Ook zien we een serie als It's Always Funny in Philadelphia bijna geheel debuteren!
VANAF 1 APRIL
Ultimate Tutankhamun: 1905. Howard Carter, een vooraanstaande Britse archeoloog van 30, leeft al jaren buitengesloten, is onverzorgd en om te overleven neemt hij zijn toevlucht tot de verkoop van eerder ontdekte archeologische overblijfselen. Een toevallige ontmoeting met een Britse aristocraat, de onstuimige en excentrieke Lord Carnarvon, brengt een verandering in zijn lot, wanneer blijkt dat deze enthousiaste amateur behoefte heeft aan een ervaren archeoloog om hem te helpen met een reeks willekeurige opgravingen.

VANAF 6 APRIL
Man in the Arena: Tom Brady (seizoen 1): Tom Brady deelt een persoonlijk verslag van zijn 10 Super Bowl-optredens en bespreekt de mijlpalen van zijn carrière door elke overwinning en nederlaag te onderzoeken.

Single Drunk Female (seizoen 1): Een openbaar aanklager dwingt de 20-jarige alcoholist Sam om terug te gaan naar haar ouderlijk huis met haar overbezorgde moeder Carol. Omringd door alle triggers die haar aan het drinken hebben gebracht, probeert Sam om haar slechtste zelf te overwinnen om haar beste zelf te ontdekken. Althans, een soort van.

9-1-1: Lone Star (seizoen 3): Hit dramaserie 9-1-1: Lone Star, met in de hoofdrol Rob Lowe en Gina Torres, is terug met geheel nieuwe reddingen. In het derde seizoen, wordt de 126 stilgelegd en wordt de bemanning verspreid over de stad. Een enorm en onverwacht poolfront treft Austin met een ijsstorm, wat een gigantische chaos veroorzaakt. Kunnen Kapitein Owen Strand en Kapitein Tommy Vega niet alleen de stad redden, maar ook een manier vinden om de voormalige 126 weer tot leven te wekken en te herenigen?

Brickleberry (seizoen 1-3): Een bonte verzameling rangers staan samen in voor het algemene beheer van het Brickleberry natuurpark. Orde, netheid en het algemene welzijn van de natuur en de bewoners staan voorop. Wanneer het natuurpark door wanbeheer gesloten dreigt te worden, arriveert een nieuwe ranger. Hij moet het zootje ongeregeld onder controle zien te krijgen om samen het park van de ondergang te redden. Dit gaat echter alles behalve van een leien dakje. Het team blijkt nogal eigenzinnig te zijn.

Terapia Alternativa (seizoen 1): Selva is een excentrieke relatietherapeut die naam heeft gemaakt met haar onorthodoxe sessies. Maar Selva's carrière stuit op een obstakel wanneer ze het opneemt tegen Elí­as en Malena, een jong stel dat op zoek is naar advies over hoe ze uit elkaar kunnen gaan.

Mickey and the Roadster Racers: Nutty Tales (seizoen 2): Een Disney Junior serie over Mickey en zijn vriendjes.

I Didn't Do It (seizoen 1 en 2): Een groep tienervrienden deelt en praat over hun avonturen die uit de hand zijn gelopen. Lindy en haar tweelingbroer Logan redden de groep vaak met hun snelle denken en zelfvertrouwen.

Beyond Magic with DMC (seizoen 1): Goochelaar Drummond Money-Coutts reist door verschillende internationale bestemmingen om zijn meesterschap te demonstreren door middel van kaartspelen, bedrog en magie.

Lawless Oceans (seizoen 1): Lawless Oceans draait om het onderzoek naar een moord op zee, en hoe maritieme misdrijven op zee gepleegd worden. Van drugs tot piraterij, alles komt voorbij.

October Road (seizoen 1 en 2): Deze dramaserie vertelt het verhaal over een schrijver die een bestseller roman heeft geschreven over zijn vrienden uit zijn geboorteplaats. Maar bij thuiskomst krijgt hij te maken met familie en vrienden die denken dat hij hun vertrouwen en hun geheimen heeft geschonden.

Blood & Oil (seizoen 1): Billy en Cody Lefever dromen van een nieuw leven buiten de kaders van de arbeidersklasse waarin ze zich bevinden. Ze verhuizen naar "The Bakken" in North Dakota, een groeiperiode na de grootste olie-ontdekking in de Amerikaanse geschiedenis.

VANAF 13 APRIL
NYPD Blue (alle seizoenen): NYPD Blue volgt het werk van het vijftiende district van de New Yorkse politie. Twee partners, detectives Andy Sipowicz en John Kelley, staan centraal en kijken heel verschillend tegen hun moeilijke baan aan. De norsheid van Sipowicz (die zijn emotionele kwetsbaarheid verhult) wordt getemperd door de kalme en correcte houding van zijn partner.

The Lion Guard: Een Disney Junior serie over Mickey en zijn vriendjes.

Baskets (seizoen 1-4): Chip Baskets is een man uit Bakersfield in California die ervan droomt om als professionele clown te gaan werken. Hij gaat naar Parijs om een opleiding te volgen bij een prestigieuze clownsschool. Door financiële problemen en een ondoordringbare taalbarrière lukt het hem niet om de opleiding af te ronden. Met hoge verwachtingen besluit hij terug naar Bakersfield terug te keren. Daar gaat hij werken als rodeo clown en moet hij de concurrentie aangaan met zijn broers en zussen voor de goedkeuring en genegenheid van zijn moeder.

VANAF 14 APRIL
The Kardashians (seizoen 1): De Kardashian-familie komt terug met een gloednieuwe serie, waarbij iedereen een kijkje krijgt in hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie brengen laten de camera's toe om de waarheid aan hun verhalen te geven. Van de intense druk op de schouders met het runnen van miljardenbedrijven tot de hilarische momenten van speeltijd en schoolgaande kinderen. Kijk mee met dit meeslepend en eerlijke verhaal over liefde en leven in de schijnwerpers.

VANAF 15 APRIL
The Real Swiss Family (seizoen 1): Een docuserie over de familie Robinson.

VANAF 20 APRIL
The Dropout (seizoen 1): "The Dropout" is het verhaal van Elizabeth Holmes (Amanda Seyfried) en Theranos, een verhaal over ambitie en roem die tragisch mis is gegaan. Hoe kon 's werelds jongste vrouwelijke selfmade miljardair alles in een oogwenk verliezen?

Harrow (seizoen 1-3): Dr. Daniel Harrow is een forensisch patholoog met een totale minachting voor gezag. Hij is bereid elke regel te overtreden, zolang hij slachtoffers maar een stem kan geven om te onthullen wat er met hen is gebeurd. Dankzij zijn werkwijze is hij in staat zelfs de meest bizarre zaken op te lossen. Wanneer een vreselijk geheim uit zijn verleden onthuld dreigt te worden, moet hij al zijn forensische vaardigheden gebruiken om dit voor altijd verborgen te houden.

Deep State (seizoen 1 en 2): Max Easton is een voormalig spion wiens verleden terugkomt als hij door George White, hoofd van het geheime MI6 / CIA-team 'The Section', wordt weggeroepen uit zijn nieuwe bestaan in de Pyreneeën. White overtuigt Max om terug te keren om de dood van zijn vervreemde zoon Harry te wreken. De inzet wordt verhoogd wanneer Max zichzelf in het hart van een geheime inlichtingenoorlog bevindt, ondergedompeld in een wijdverspreide samenzwering om te profiteren van de verspreiding van chaos in het Midden-Oosten. Max gaat een gevaarlijk spel binnen, omdat machtige bedrijven laten zien dat ze bereid zijn zich tot het uiterste in te spannen om hun reputatie te beschermen en hun geheimen te begraven.

It's Always Sunny in Philadelphia (seizoen 1-14): Vier egocentrische vrienden runnen een Ierse pub in Philadelphia en proberen hun weg te vinden in de volwassen wereld van werk en relaties. Helaas zorgen hun vreemde opvattingen en onzekere beslissingen er vaak voor dat ze in de problemen komen. De ongemakkelijke situaties die ze steeds weer creëren worden vaak alleen maar slechter voordat ze beter worden.

Once (seizoen 1): Een jongeman zingt en speelt dagelijks gitaar op straat, maar het meeste van de tijd helpt hij stofzuigers repareren in de zaak van zijn vader in Dublin. Op een avond staat een Tsjechische immigrante voor hem, die hem tien cent geeft. Ze raken in gesprek en toevallig heeft zij een kapotte stofzuiger, én kan zij piano spelen en zingen, zo blijkt. Ze trekken vervolgens veel met elkaar op, spelen en zingen samen, en krijgen gevoelens voor elkaar. Ze zijn echter ook verwikkeld in andere liefdesperikelen.

Danger Decoded (seizoen 1): We opereren in een wereld van gevaar. Maar liefst 56 procent van de piloten geeft toe in slaap te vallen tijdens een vlucht, maar de kans is groter dat je sterft door uit bed te vallen dan door een vliegtuigongeluk.

VANAF 21 APRIL
Captive Audience (seizoen 1): Een wanhopig schrijver gijzelt de gasten en het personeel van een restaurant. Zijn laatste boeken waren niet geliefd. Hij is vastbesloten nu wél een succesvol boek af te leveren. Terwijl de gijzeling plaatsvindt schrijft hij het laatste gedeelte van het boek.

VANAF 27 APRIL
Sketchbook (seizoen 1): deze documentaireserie neemt ons mee op de bureaus en in het leven van getalenteerde kunstenaars en animatoren. Elke aflevering concentreert zich op een enkele artiest die ons leert hoe we een enkel iconisch personage uit een Walt Disney Animation Studios-film kunnen tekenen. Terwijl we de stappen leren om deze personages te tekenen, ontdekken we ook dat de artiesten zelf elk een uniek verhaal te vertellen hebben over hoe ze hun weg naar Disney hebben gevonden en hun gekozen personage. Deze exclusieve ervaring, van de makers van Chef's Table, geeft kijkers van alle leeftijden een nieuw begrip van hoe deze geliefde personages tot leven komen op het scherm, terwijl ze onderweg kennismaken met een nieuwe cast van echte personages.

Attack on Pearl Harbor: Minute by Minute (seizoen 1): De Japanse militaire aanval van 1941 op een Hawaiiaanse marinebasis in nooit eerder geziene details, een blik op de voorbereidingen, de aanval zelf en de nasleep.

Apocalypse: Hitler Takes on the East (seizoen 1): Gecharmeerd door zijn overwinningen in West-Europa, keert Hitler naar het oosten en organiseert een verrassingsaanval op de USSR.

Pagan Peak (seizoen 1): Wanneer een gruwelijk geënsceneerd lichaam wordt gevonden op een bergpas in de Alpen, dichtbij de Duits- Oostenrijkse grens, worden twee rechercheurs gestuurd voor onderzoek. Voor de Duitse detective Ellie is dit de eerste echte uitdaging van haar carrière; haar Oostenrijkse tegenhanger Gedeon lijkt echter alle ambities in zijn werk te hebben verloren. Al snel ontdekken ze meer plaats delicten met symbolisch geposeerde slachtoffers, die doen denken aan heidense rituelen. Het lijkt allemaal deel uit te maken van een groter, sinister plan. Ellie staat steeds meer onder druk om de motieven van de gestoorde moordenaar te begrijpen, zodat ze hem kan stoppen. De jacht leidt hen steeds dieper in de donkere valleien en archaïsche Alpengebruiken - en de paranoïde wereld van de moordenaar.

Good Trouble (seizoen 3): Het verhaal volgt de zusjes Callie en Mariana, terwijl ze beginnen aan de volgende fase van hun jongvolwassen leven in Los Angeles. Mariana begeeft zich in de door mannen gedomineerde wereld van technologie. Callie wordt geconfronteerd met de harde realiteit van het federale rechtssysteem als ze een baan krijgt bij een federale rechter. Nadat ze zijn verhuisd naar The Coterie in Los Angeles, beseffen Callie en Mariana dat op zichzelf leven niet meevalt. Geconfronteerd met nieuwe buren, nieuwe uitdagingen en, natuurlijk, nieuwe romances, zijn de zusters van elkaar afhankelijk om door de City of Angels te navigeren.

Dictators Rulebook (seizoen 1): Experts specificeren de tactieken die dictators door de geschiedenis heen hebben gebruikt om macht te verwerven en te behouden door de levens en carrières van zes tirannen in de 20e eeuw te onderzoeken.

Rudolph's Bakery: De Jonge Bakkers (seizoen 1): In Rudolph's Bakery: De Jonge Bakkers komt er in de welbekende bakery een junior bakker op bezoek om de kneepjes te leren van de meester zelf. Samen bakken ze twee heerlijke lekkernijen die je heel makkelijk met kinderen (of natuurlijk zelf) kan maken. Aan de slag!

Mayans M.C. (seizoen 1-3): In de nasleep van de gebeurtenissen uit 'Sons of Anarchy' volgen we de strubbelingen van Ezekiel "EZ" Reyes, een prospect van de Mayans motorclub aan de grens van Californië/Mexico. EZ is zoon van Latijns-Amerikaanse ouders wiens Amerikaanse droom aan diggelen werd geslagen door een kartel. Vastbesloten om wraak te nemen wordt EZ meegezogen in een wereld die hij niet voor ogen had gezien en vooral, een wereld waaruit hij niet kan ontsnappen.

Gamer's Guide to Pretty Much Everything (seizoen 1 en 2): Een Disney Channel serie.

Lees meer over: Disney Plus, April, maandoverzicht, Preview, mayans mc

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 18 nieuwe series

Netflix komt deze week met 18 nieuwe series

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix