search
Gigantische orgie in 'The Boys' wordt gestoord
Series / Nieuws

Gigantische orgie in 'The Boys' wordt gestoord

The Boys laat Herogasm zien en dat belooft iets gestoords te worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jensen Ackles teaset het Supe-feest van Herogasm dat we in het derde seizoen van The Boys zullen zien. De serie gaat in juni dit jaar weer van start op streamingdienst Prime Video.

Ackles krijgt de rol van de Supe die beter bekend staat als Soldier Boy. Hij is een parodie van Captain America en wordt omschreven als Homelander voor Homelander. In seizoen 2 van de serie werd al naar zijn bestaan gehint, toen Stan Edgar aan Homelander uitlegde dat Soldier Boy een vroeg testsubject was voor Compound V tijdens de Tweede Wereldoorlog.

The Boys en Herogasm
Herogasm is het jaarlijkse seksfeest dat in de comics georganiseerd wordt voor de helden van Vought. Dat krijgt een rol in het nieuwe seizoen van de televisieserie.

Vorig jaar al vertelde showrunner Eric Kripke dat fans van de comics "zeker de volledige Herogasm-ervaring" krijgen. En dat als het niet geëdite materiaal getoond wordt, "we zeker een X-rating krijgen". De aflevering is pas op 24 juni te zien (het seizoen begint op 3 juni).

Ackles vertelde tijdens een interview over de aflevering. Hem werd gevraagd de orgie te omschrijven, waar hij een duidelijke omschrijving voor had: "holy shit". Hij vertelt zelfs op een gegeven moment dat een cameraman zei (toen hij vroeg hoe het ging) dat hij "wat shit gezien had". Dat belooft dus wat!

The Boys seizoen 1 en 2 zie je nu op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen