'Bridgerton' seizoen 3 volgt mogelijk niet de boeken

'Bridgerton' seizoen 3 volgt niet de boeken

De producent van Bridgerton suggereert dat het derde seizoen van de serie niet de boeken gaat volgen.

Niels Arts, 28 maart 2022 10:22

Het lijkt erop dat het derde seizoen van Bridgerton niet de door Julia Quinn geschreven boekenserie gaat volgen. Dit suggereert producent Shonda Rhimes in een interview.
Het tweede seizoen van Bridgerton staat pas sinds afgelopen vrijdag op Netflix, maar we hebben het alweer over het volgende seizoen. Seizoen 3 gaat namelijk iets anders worden dan lezers van de boeken misschien verwachten, omdat het seizoen de boeken mogelijk niet eens gaan volgen.

Bridgerton blijft boeken niet volgen
In gesprek met ET geeft Bridgerton-producent Shonda Rimes aan dat de volgorde waarop we de zussen per seizoen te zien krijgen, misschien anders wordt dan in de boeken:

"Er zijn acht Bridgerton broers en zussen, dus we zijn van plan om de romantische verhalen van alle broers en zussen te volgen. We doen het niet perse in de juiste volgorde maar we gaan van ieder personage hun verhaal zien."

Dit suggereert tevens dat Bridgerton tot wel acht seizoenen kan krijgen. Momenteel zijn er al vier seizoenen bevestigd, maar als het succes van het eerste seizoen in de nieuwe seizoenen geƫvenaard wordt lijken acht seizoenen best wel mogelijk te zijn.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Bridgerton, Netflix, Shonda Rhimes

Populair nieuws