search
Netflix voegt deze series nieuw toe komende week
Series / Featured

Netflix voegt deze series nieuw toe komende week

Het wordt een prima, maar niet al te drukke week, op Netflix.

Netflix voegt elke week weer veel nieuwe televisieseries toe. Ook vandaag blikken we vooruit op een nieuwe week in streaming. Dit keer geen grote topper die op vrijdag wordt vrijgegeven, vermoedelijk om Bridgerton nog wat ademruimte te geven.

VANAF 28 MAART
Business Proposal: Ha-ri gaat vermomd als haar vriendin naar een blind date in de hoop hem af te schrikken. Haar plan loopt mis wanneer hij haar CEO blijkt te zijn en hij een aanzoek doet.

Therme Romae Novae: Een trotse badhuizenarchitect uit het oude Rome duikt willekeurig op in hedendaags Japan waar hij zich laat inspireren door de vele badinnovaties die hij aantreft.

VANAF 31 MAART
Super PupZ (seizoen 1): Vier pups met superkrachten werken samen om hun nieuwe vrienden en een harig buitenaards kameraadje te helpen in dit knuffelige, kosmische avontuur.

VANAF 1 APRIL
Get Organized with The Home Edit (seizoen 2): Woningorganisatie-experts Clea en Joanna helpen celebs en alledaagse klanten met het selecteren, indelen en opbergen van hun troep en zo verbluffende ruimtes te maken.

Trivia Quest: Geschiedenis, kunst, wetenschap, popcultuur en meer. Test je kennis op verschillende niveaus in deze interactieve triviaserie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen