search
Apocalyptische Netflix-serie 'Yakamoz S-245' aangekondigd
Series / Nieuws

Apocalyptische Netflix-serie 'Yakamoz S-245' aangekondigd

De verantwoordelijke schrijver was eerder al verantwoordelijk voor 'Into the Night'...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Netflix-serie Into the Night kon instant rekenen op een mooie populariteit. Nu komt de verantwoordelijke schrijver van deze reeks met een gloednieuw project dat luistert naar de naam Yakamoz S-245.

In de reeks Yakamoz S-245 is de aarde getroffen door een ramp. Door die ramp moeten niet alleen een vrijgevochten zeebioloog, maar ook de bemanning van een onderzeeër vechten voor het leven. Hun missie is om aan boord te geraken van een militaire onderzeeër die dienst zal doen als een soort van Ark van Noach.

Spanningen
Het spreekt voor zich dat er in een apocalyptische serie als Yakamoz S-245 altijd sprake is van bepaalde spanningen tussen de verschillende mensen die samen moeten zien te overleven. Dat is ook nu niet anders. In het bijzonder de spanningen tussen Arman en de tweede commandant Umut lopen behoorlijk op.

De cast van deze gloednieuwe reeks bestaat uit namen als Kivanç Tatlitug, Özge Özpirinçci en Ertan Saban. Verantwoordelijk voor de regie van de reeks zijn Umut Aral en Tolga Karaçelik.

Het eerste seizoen van Yakamoz S-245 zal bestaan uit in totaal acht afleveringen. Deze gloednieuwe reeks is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 20 april 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen