search
Duik eens achter de schermen van het tweede seizoen van 'Bridgerton'
Series / Nieuws

Duik eens achter de schermen van het tweede seizoen van 'Bridgerton'

Voor fans die niet genoeg kunnen krijgen van de serie 'Bridgerton' is er nu een exclusieve blik achter de schermen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ook het tweede seizoen van de serie Bridgerton welke recent verscheen op streamingdienst Netflix kan opnieuw rekenen op een uitstekende populariteit. Voor fans van de reeks is het nu ook mogelijk om een exclusieve blik achter de schermen te krijgen door middel van een speciale door Netflix gelanceerde video.

Van de Bridgerton-familie is bekend dat ze gek zijn op een spelletje pall mall. Het populaire spel mocht dan ook niet ontbreken in het tweede seizoen van de reeks. De gelanceerde video van Netflix geeft ons exclusief een kijkje achter de schermen bij de opnames van dit spel.

De video maakt meteen duidelijk dat niet iedereen even goed is in het populaire spel. Dit gezegd hebbende kan er wel worden vastgesteld dat het spel de groep dichter bij elkaar heeft gebracht. Het zou je zomaar kunnen verbazen welke leden van de cast wel en welke minder (of niet) goed zijn in het spel.

Competitieve geest
Het hoeft er achter de schermen van Bridgerton duidelijk niet altijd even serieus aan toe te gaan, in tegendeel. Bij monde van de productieleider, namelijk Chris Van Dusen werd het volgende aangegeven:

"Op een bepaald ogenblik stelden we onze camera's op en lieten we de leden van de cast gewoon spelen. Ze speelden het spel echt en al snel kwam ook hun competitieve karakter de kop opsteken. Het filmen duurde een aantal dagen. Het was ontzettend mooi weer en bovendien was het ook erg grappig, bij momenten zelfs hilarisch."

Wil jij ook kunnen genieten van deze exclusieve kijk achter de schermen van de opnames van het tweede seizoen van Bridgerton? Bekijk dan zeker even de onderstaande video!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen