search
Nog slechts enkele dagen om je levenslange korting op HBO Max te claimen
Series / Nieuws

Nog slechts enkele dagen om je levenslange korting op HBO Max te claimen

Om de lancering van de streamingdienst te vieren biedt HBO Max een levenslange korting aan...

Geoffrey Ketels
Het streaminglandschap werd deze maand in Nederland terug een beetje uitgebreid. Op 8 maart werd namelijk de streamingdienst HBO Max gelanceerd. Om deze lancering te vieren wordt er tot het einde van deze maand een interessante promotie aangeboden aan de eerste abonnees.

De promotie die wordt aangeboden aan de eerste Nederlandse abonnees van HBO Max is niet niets. Het is namelijk zo dat deze abonnees een levenslange korting van 50 procent kunnen verkrijgen. De enige voorwaarde die daarvoor wordt gesteld is dat ze intekenen voor het einde van de maand. Dat moment komt nu echter wel snel dichterbij.

Levenslange korting
Op moment van schrijven is er sprake van een basis abonnement van 5,99 euro per maand. Hiermee is het mogelijk om de films en series van HBO Max te bekijken op één enkel scherm.

Daarnaast is er ook een standaard abonnement beschikbaar voor 7,99 euro per maand. Hiermee kan je rekenen op de ondersteuning voor Full HD. Dit standaard abonnement maakt het bovendien mogelijk voor drie personen om tegelijkertijd naar de series en films te kijken.

Wie intekent op een abonnement voor 1 april (dus tot en met nu donderdag 31 maart 2022) kan rekenen op een korting ter waarde van 50 procent op zijn of haar abonnement. Dat is natuurlijk mooi, maar het wordt nog mooier. Deze korting wordt immers levenslang aangeboden... althans tot je, je abonnement opzegt.

Wil jij ook nog graag gebruikmaken van deze mooie aanbieding? Hou er dan rekening mee dat je daar nog slechts enkele dagen de tijd voor hebt!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen