'Doctor Who' onthult releasedatum nieuwe special

'Doctor Who' onthult releasedatum nieuwe special

De Doctor Who-serie keert in april terug met de tweede van drie specials dit jaar.

Jim Pedd, 29 maart 2022 om 14:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Doctor Who keert in april terug voor een nieuw avontuur. Afgelopen weekend debuteerden nieuwe foto's van de BBC-serie en vandaag horen we dat de lentespecial snel te zien is.
De BBC heeft namelijk onthuld dat de special met de titel Legend of the Sea Devils op 17 april te zien is op de televisiezender. De special brengt de klassieke Doctor Who-monsters terug en is de tweede van drie laatste avonturen die Jodie Whittakers incarnatie van de Doctor meemaakt.

Doctor Who
De Sea Devils waar de Doctor het ditmaal tegen op moet nemen zijn watermonsters die voor het eerst te zien waren in de special The Sea Devils in 1972, toen ze het opnamen tegen John Pertwee's Third Doctor.

Legend of the Sea Devils is hun eerste verschijning op televisie sinds in 1984 de special Warriors of the Deep met Peter Davidson als de Fifth Doctor te zien was.

Volgens de BBC reizen in deze special van Doctor Who de Doctor, Yaz en Dan naar het negentiende eeuwse China. Daar vinden ze een klein kuststadje dat bedreigd wordt door piratenkoningin Madame Ching en de monsterlijke kracht van buitenaardse wezens die ze onbedoeld losgelaten heeft. De Doctor en haar kompanen moeten de Sea Devils zien weg te jagen om de planeet te redden.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Doctor Who, Jodie Whittaker, BBC, The Legend of the Sea Devils

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws