'Godzilla'-serie van Apple TV+ loopt vertraging op

'Godzilla'-serie van Apple TV+ loopt vertraging op

Godzilla krijgt een serie van Apple TV+ en die is nu vertraagd.

Jim Pedd, 30 maart 2022 06:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eerder dit jaar kregen fans te horen dat het MonsterVerse zou blijven bestaan, ook na de release van de film Godzilla vs. Kong. Er wordt gekeken naar een live-action serie die straks te zien zou moeten zijn op streamingdienst Apple TV+.
De streamingdienst werkt inderdaad aan zo'n live-action serie, maar er is opmerkelijk weinig over bekend. Tegelijk komen we er vandaag ook achter dat de televisieserie vertraagd is.

MonsterVerse-serie
De nieuwste update komt van Production Weekly, dat meldt dat de MonsterVerse-serie voorlopig niet van start gaat met de opnames. Het gerucht ging dat de serie in de loop van mei van start zou gaan met de opnames, maar inmiddels is de productiestart uitgesteld naar juli dit jaar.

Waarom precies weten we niet, maar er is dan ook erg weinig bekend over het project. Zeker is trouwens wel dat Chris Black en Matt Fraction de serie maken, samen met Toho-bazen Hiro Matsuoka en Takemasa Arita.

Apple TV+ schreef over de serie dat deze zich afspeelt na de oorspronkelijke Godzilla-film uit 2015:

"Na de gewelddadige strijd tussen Godzilla en de Titans die leidde tot de verwoesting van San Francisco en de schokkende nieuwe realiteit dat monsters echt zijn, verkent deze serie de reis van een familie die geheimen ontdekt en een nalatenschap dat hen linkt aan de geheimzinnige organisatie Monarch."

Bron: ComicBook

Lees meer over: Godzilla, MonsterVerse, Apple TV Plus

Populair nieuws