'The Walking Dead'-held Daryl krijgt een nostalgische foto

Nostalgische The Walking Dead-foto

Norman Reedus plaatst een foto die terugkijkt naar zijn tijd als Daryl in The Walking Dead.

Jim Pedd, 30 maart 2022 om 07:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nog maar een paar afleveringen en The Walking Dead is definitief voorbij. Het universum niet, want de franchise krijgt meerdere spin-off series, waaronder eentje die zich specifiek focust op het personage Daryl Dixon van acteur Norman Reedus.
The Walking Dead is nu bezig met de opnames van zijn seriefinale. Voor castleden is dat een emotionele tijd, want ze nemen afscheid van hun rollen en mede-castleden.

The Walking Dead-afscheid
Acteur Norman Reedus plaatste op Instagram een foto waarin hij herinneringen ophaalt aan The Walking Dead en zijn rol als Daryl Dixon.

In recente afleveringen heeft Daryl lang niet zoveel op zijn motor gezeten als hij eerder zat. Maar fans weten dat de motor nog altijd een belangrijke rol heeft voor het personage. Het leren vest met de vleugels van een gevallen engel zijn ook een verwijzing naar Dixon en de pijl rondt het beeld af.

De Instagram-post van Reedus is een hommage aan alles waar Daryl Dixon voor staat. Toen Norman Reedus auditie deed voor The Walking Dead, las hij voor de rol van Merle Dixon, maar uiteindelijk ging zijn rol naar Michael Rooker. Hij werd zelf in deze rol gecast en krijgt nog een eigen serie.


Lees meer over: Norman Reedus, The Walking Dead, AMC, Daryl

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws