search
'Percy Jackson'-serie van Disney+ vindt zijn hoofdrolspeler!?
Series / Nieuws

'Percy Jackson'-serie van Disney+ vindt zijn hoofdrolspeler!?

Is dit de nieuwe Percy Jackson, of is het toch nog niet zover?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Mid90s-acteur Sunny Suljic zorgt voor speculatie dat hij mogelijk een rol heeft in de aankomende serie Percy Jackson and the Olympians van Disney+. Zou hij gecast zijn als de nieuwe Percy?

Percy Jackson and the Olympians wordt gebaseerd op de boekenreeks van schrijver Rick Riordan en gemaakt voor Disney+. De boeken draaien om de avonturen van de halfgod Percy, zoon van Poseidon en werden al tweemaal verfilmd.

Percy Jackson and the Olympians-hoofdrolspeler
De Percy Jackson and the Olympians-serie werd in 2020 aangekondigd, maar kwam de afgelopen weken pas echt op gang. In januari werd namelijk groen licht gegeven voor de serie en de opnames gaan in juli van start.

Het is nog de vraag wie de rollen van Percy, Annabeth en Grover gaan spelen, maar zeker is dat er gezocht wordt naar scholieren voor de hoofdrollen, net als in de boeken.

Een bericht van Suljic op Instagram (een Story, dus helaas inmiddels verdwenen) zorgt voor het gerucht dat hij gecast is in de serie. Hij deelde wat scriptpagina's op zijn Instagram, waarbij de woorden grotendeels uitgewist zijn, maar je de namen 'Percy' en 'Grover' ziet staan.

Kortom: zou hij gecast zijn in Percy Jackson and the Olympians? De tijd zal het leren.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen