search
Horrorlegende heeft een wel erg kleine rol in 'Stranger Things' seizoen 4
Series / Nieuws

Horrorlegende heeft een wel erg kleine rol in 'Stranger Things' seizoen 4

Stranger Things heeft helemaal niet zo'n grote rol voor horrorlegende Robert Englund.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Robert Englund laat weten dat hij een kleinere rol heeft in het vierde seizoen van Stranger Things dan je misschien zou hopen.

Het nieuwe seizoen van Stranger Things speelt zich zes maanden na de gebeurtenissen tijdens de Battle of Starcourt af. De hoofdrolspelers worden gescheiden in vier groepen en het nieuwe seizoen is het langste tot nu toe in de franchise.

Stranger Things seizoen 4
Het nieuwe seizoen van Stranger Things wordt als enorm duister omschreven. We volgen onder meer Hopper die uit Rusland probeert te ontsnappen en Eleven die haar krachten kwijtraakt. Stranger Things seizoen 4 debuteert op 27 mei 2022 op Netflix, het tweede deel van dit seizoen op 1 juli 2022.

Stranger Things introduceert net als altijd weer nieuwe gezichten, waaronder Jamie Campbell Bower en Robert Englund. Laatstgenoemde speelt Victor Creel, die omschreven wordt als een intimiderende man die een gruwelijke moord gepleegd heeft in het verleden en in een gesticht zit.

Tijdens een interview vertelde hij over zijn rol:

"Nou, ik wacht op seizoen 4 van Stranger Things. Maar door covid en de pandemie, en het feit dat alle kinderen en David Harbour en iedereen die bij de serie betrokken is, nu echt een ster is, lopen ze wat achter. Maar ik heb mijn aflevering gemaakt, dus ik kijk ernaar uit want ik ben fan van de serie."

Stranger Things zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen