search
'Moon Knight'-producent legt uit waarom afleveringen langer duren
Series / Nieuws

'Moon Knight'-producent legt uit waarom afleveringen langer duren

Een producent van de serie Moon Knight heeft verklaart waarom de afleveringen van de serie langer duren dan we gewend zijn van Marvel-series.

De eerste aflevering van de langverwachte MCU-serie Moon Knight is vanaf vandaag op Disney Plus te zien. De producent van de serie legt uit waarom afleveringen langer duren dan bij de meeste MCU-series.

Het eerste seizoen van Moon Knight bestaat uit slechts zes afleveringen. Dit is echter niet perse de reden dat iedere aflevering iets langer duurt dan we gewend zijn van de meeste series in het Marvel Cinematic Universe. Moon Knight-afleveringen duren gemiddeld 50 minuten, terwijl de meest MCU-series afleveringen kennen van maximaal 45 minuten.

Langere Moon Knight-afleveringen
In een recent interview met Collider geeft Moon Knight-producent Oscar Isaac de volgende reden:

"Afgaand op wat we weten over dit geweldige personage zijn er onwijs veel complexe verhaallijnen om uit te kiezen. Dankzij zoveel ingewikkelde thema's om uit te kiezen vonden we het lastig om het binnen 45 minuten te houden per aflevering. Wat de schrijvers door de jaren heen wisten te bereiken was betoverend en vermakelijk, en het zorgde voor een zeer rijk, complex personage."

De eerste aflevering van Moon Knight is vanaf vandaag te zien op Disney Plus. Er komen dus zes afleveringen in totaal, waarvan de laatste op 4 mei verschijnt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen