search
Verschijnen er dit jaar slechts 6 Marvel-projecten?
Series / Nieuws

Verschijnen er dit jaar slechts 6 Marvel-projecten?

Als we het Thaise Twitter-kanaal van Marvel moeten geloven, verschijnen er dit jaar zes Marvel-projecten.

Via een Tweet laat het Thaise Twitter-kanaal van Marvel weten dat er dit jaar zes Marvel-projecten uitkomen. Zonder te zeggen welke zes dit zijn. Vaak komen er wel meer uit per jaar, dus staan ons nog een paar verrassingen te wachten?

In een Tweet van Marvel Thailand wordt gepraat over zes Marvel-projecten die dit jaar nog uitkomen. Dit is een beetje vaag en lijkt weinig te zijn, want we met de animatieseries erbij kunnen we er al meer dan zes opnoemen.

Meer dan zes projecten
Dit zijn de grote filmeleases van 2022: Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder en Black Panther: Wakanda Forever. Dan zijn er nog drie liveactie series: Moon Knight, Ms. Marvel en She-Hulk. Ook komen er nog animatieseries bij, zoals I Am Groot en het tweede seizoen van Marvel's What If...?. En hoe zit het met de Guardians of the Galaxy Holiday Special?

Waarschijnlijk bedoelt Marvel Thailand alleen de grote film- en serieprojecten dus, hoewel het enigszins vaag blijft. Zelfs als ze enkel deze projecten bedoelen, zullen sommige fans teleurgesteld zijn. Krijgen we dit jaar echt niet meer Marvel-content te zien dan wat al aangekondigd is?

Over nieuwe Marvel-content gesproken: vandaag, 30 maart, is de eerste aflevering van Moon Knight verschenen op Disney Plus. Ga het checken!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen