search
Topacteurs in sterke trailer HBO Max-serie 'The Staircase'
Series / Nieuws

Topacteurs in sterke trailer HBO Max-serie 'The Staircase'

Colin Firth en Toni Collette voeren een fenomenale cast aan in de veelbelovende seriel.

HBO Max en Annapurna Television hebben onthuld dat de 'true crime' dramaserie The Staircase met Colin Firth en Toni Collette vanaf 5 mei te streamen zal zijn.

In de serie volgen we Kathleen Peterson (Collette), die in 2001 dood werd aangetroffen nadat haar echtgenoot Michael (Firth) melding maakte van het feit dat zijn vrouw van de trap was gevallen.

Michael werd al snel beschuldigd van moord, wat leidde tot een rechtszaak die zorgde voor heel wat krantenkoppen en allerhande geheimen over de relatie van Michael en Kathleen blootlegden. Op Netflix werd in 2018 al eens een gelijknamige docuserie over hetzelfde onderwerp geplaatst.

Een droomcast
Naast Firth en Collette zijn er in The Staircase ook rollen weggelegd voor Michael Stuhlbarg, Juliette Binoche, Dane DeHaan, Olivia DeJonge, Rosemarie DeWitt, Tim Guinee, Patrick Schwarzenegger, Sophie Turner, Vincent Vermignon, Odessa Young en Parker Posey.

Antonio Campos bedacht de serie en regisseerde zes afleveringen. Leigh Janiak neemt de twee resterende afleveringen voor zijn rekening.





Aanbevolen artikelen