Apple TV+ lanceert heftige trailer van nieuwe misdaadserie 'Shining Girls'

De eerste afleveringen van de nieuwe reeks zijn vanaf eind april te bekijken op Apple TV+...

Geoffrey Ketels, 31-03-2022 20:24

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Wie fan is van misdaadseries heeft er aan het einde van de maand april alvast een indrukwekkende titel bij om naar uit te kijken. Dan verschijnt namelijk de gloednieuwe reeks Shining Girls op Apple TV+.
Voor deze nieuwe reeks geldt dat ze is gebaseerd op de roman van de Zuid-Afrikaanse schrijver Lauren Beukes. Zowel de roman als de reeks vertelt dan ook het verhaal van een Amerikaanse journaliste die een heftige geweldpleging overleeft.

Slachtoffer
De serie Shining Girls vertelt in eerste instantie het verhaal van Kirby Mazrachi. Zij is aan de slag als een krantenarchivaris die op een zeker ogenblik het slachtoffer is geworden van een behoorlijk gewelddadige aanval.

Al snel wordt duidelijk dat zij niet het enige slachtoffer is. Ze slaat daarop de handen in elkaar met verslaggever Dan om de waarheid achter dit mysterie te achterhalen.

De rol van Kirby is weggelegd voor actrice Elisabeth Moss. Haar kan je ook kennen uit The Handmaid's Tale. De cast bestaat verder ook nog uit namen als Phillipa Soo, Amy Brenneman, Wagner Moura en Jamie Bell. Verantwoordelijk voor de productie is onder meer Leonardo DiCaprio.

De eerste drie afleveringen van deze gloednieuwe reeks zijn te bekijken op Apple TV+ vanaf 29 april. Vervolgens zal er elke week, meer bepaald op vrijdag, een extra aflevering worden toegevoegd.


Lees meer over: Shining Girls, serie, series, Apple, Apple TV

Populair nieuws