search
Netflix heeft goed en slecht nieuws voor 'Top Boy' fans
Series / Nieuws

Netflix heeft goed en slecht nieuws voor 'Top Boy' fans

Fans van deze geweldige reeks kunnen rekenen op nog één extra seizoen...

Geoffrey Ketels
De serie Top Boy kan rekenen op een geweldige populariteit. Nu heeft Netflix goed en tegelijkertijd ook een beetje slecht nieuws voor de fans van de serie.

Netflix heeft aangekondigd dat Top Boy nog een vijfde seizoen krijgt. Dat is natuurlijk fantastisch nieuws! Toch zit er ook een keerzijde aan de medaille. De serie zal namelijk met het vijfde seizoen ook ten einde komen.

2023
De bekendmaking van het vijfde seizoen gebeurde door middel van een speciale video die door Netflix de wereld werd ingestuurd. Meteen werd ook aangegeven dat de opnames van het finale seizoen zullen starten komende zomer. Dat betekent meteen ook dat we dit jaar geen nieuwe afleveringen meer hoeven te verwachten.

Er bestaat de nodige discussie over of dit nu het vijfde of het derde seizoen is. Dat lijkt misschien wat vreemd, maar dat is het niet. De eerste seizoenen werden immers door Channel 4 geproduceerd en uitgegeven. Deze werden echter gelanceerd onder de naam Top Boy: Summerhouse. Sinds de overname door Netflix noemt de reeks gewoon simpelweg Top Boy.

In ieder geval, wie fan is van de reeks Top Boy heeft alvast met zekerheid nog één extra geweldig seizoen om naar uit te kijken!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen