Eerste foto's Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender'

Eerste foto's Netflixs Avatar: The Last Airbender

De opnames van Avatar: The Last Airbender zijn in volle gang op dit moment.

Jim Pedd, 1 april 2022 15:48

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix bevindt zich midden in de opnames van hun nieuwe Avatar: The Last Airbender-serie. Het is een live-action verfilming van de gelijknamige televisieserie van Nickelodeon, en eentje waar veel druk op staat.

Vandaag lekten foto's van de filmset uit. Die laten iets van een grote locatie van de Vuurnatie zien. Welke locatie dat precies is, is onduidelijk, maar aan de stijl van de set te zien is het iets dat hoort bij de natie. Het laat ook zien hoe groot de opnames zijn en bevestigt misschien wel het verhaal van eind vorige maand toen we hoorden dat Avatar: The Last Airbender een budget van meer dan 15 miljoen dollar per aflevering heeft.

Avatar: The Last Airbender-foto's
De foto's werden op Reddit geplaatst. Ze laten geen castleden van Avatar: The Last Airbender zien, maar wel de set zelf:

Check de foto's hier op Reddit.


Avatar: The Last Airbender heeft hoofdrollen voor Gordon Cormier als Aang the Avatar, Kiawentiio Tarbell als Katara, Ian Ousley als Sokka, Dallas Liu als Zuko, Paul Sun-Hyung Lee als Iroh, Elizabeth Yu als Azula, Daniel Dae Kim als Fire Lord Ozai, Maria Zhang als Suki, Ken Leung als Commander Zhao, Lim Kay Siu als Gyatso, Yvonne Chapman als Avatar Kyoshi, Tamlyn Tomita als Yukari en Casey Camp-Horinek als Gran Gran.

Netflix heeft nog niet onthuld wanneer Avatar: The Last Airbender te zien zal zijn.
Bron: Reddit

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Netflix, Albert Kim, Gordon Cormier

Populair nieuws