'Avatar: The Last Airbender'-serie van Netflix heeft een gigantisch budget

'Avatar'-serie heeft gigantisch budget

Netflix werkt aan een Avatar: The Last Airbender-serie en die blijkt peperduur.

Jim Pedd, 27 maart 2022 om 13:59

Netflix werkt al enige tijd aan een live-action verfilming van de populaire Nickelodeon-serie Avatar: The Last Airbender. Vandaag horen we dat die show een budget van maar liefst 15 miljoen dollar per aflevering heeft.
Fans van de animatieserie zijn benieuwd naar de Netflix-verfilming, al is het de vraag of deze wel een succes gaat worden gezien het recente vertrek van showrunner Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino. De serie neemt echter sinds november 2021 op en rondt de opnames in mei af.

Avatar: The Last Airbender-budget
De wereld waarin het verhaal van Avatar: The Last Airbender zich afspeelt, is een grote met oeroude Air Temples, een gevaarlijke Fire Nation en een machtig Earth Kingdom. Het is een fantasiewereld, die zich laat vergelijken met Midden-Aarde en Westeros, vol magie en natuurlijke elementen.

Vandaag blijkt het budget van de Avatar: The Last Airbender-serie hoog te zijn.

Er zou naar verluidt tegen de 15 miljoen dollar beschikbaar zijn, per aflevering. Eerder al meldde acteur Paul Sun-Hyung Lee, die de rol van Uncle Iroh speelt in Avatar: The Last Airbender, dat de serie een "honderd miljoen dollar serie" is.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Netflix, Albert Kim, Gordon Cormier

Populair nieuws