search
Nieuw op Netflix: De geweldige actieserie 'L.A.'s Finest' met Jessica Alba
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De geweldige actieserie 'L.A.'s Finest' met Jessica Alba

Ondertussen is helaas wel bekend dat er geen derde seizoen meer komt...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Actrice Jessica Alba hebben we uiteraard al in tal van verschillende films zien spelen. Ze schittert echter ook in de actieserie L.A.'s Finest. De twee seizoenen van deze serie zijn vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix!

L.A.'s Finest is niet zomaar de eerste, de beste serie, in tegendeel. Eigenlijk is de reeks een spin-off van de razend populaire Bad Boys films. In de reeks maken we kennis met Sydney Burnett en Nancy McKenna. Beide dames krijgen af te rekenen met de nodige problemen in hun leven, maar kunnen als partners wel steeds op elkaar rekenen. Al snel ontstaat een mooie vriendschap die beide agenten naar een hoger niveau lijkt te tillen.

Samen gaan Burnett en McKenna achter de gevaarlijkste criminelen aan in Los Angeles. Het resultaat is een vermakelijke serie die veel actie combineert met de nodige hilarische momenten.

2 seizoenen
Op streamingdienst Netflix zijn vanaf nu de eerste twee seizoenen van de reeks te bekijken. Even leek het er naar uit te zien dat er nog een extra seizoen zou verschijnen, maar die komt er uiteindelijk niet. Ondanks het feit dat de serie best vermakelijk is bleef ze toch altijd net wat onder de verwachtingen presteren. Dat geldt niet alleen voor de kijkcijfers, maar ook voor de recensies die erover zijn verschenen.

In ieder geval, wil je graag een leuke actieserie kijken met een aardig vleugje hilariteit? Dan is het bekijken van de reeks L.A.'s Finest op Netflix zeker de moeite waard.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen