'Moon Knight' scoort slechtst van alle MCU-series op RottenTomatoes

'Moon Knight' scoort slechtst van alle MCU-series

Moon Knight wordt tegelijk heel goed ontvangen bij het publiek, blijkt vandaag.

Jim Pedd, 2 april 2022 15:01

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Marvel-serie Moon Knight is dan eindelijk te zien. De eerste aflevering werd niet eens zo slecht ontvangen, maar doet het bij het publiek significant beter dan bij de critici.
Moon Knight is de eerste live-action Disney+ serie in het Marvel Cinematic Universe die een gloednieuwe held introduceert. De serie werd op 30 maart gelanceerd en er komen nog vijf afleveringen aan.

Moon Knight-ontvangst
Moon Knight heeft een hoofdrol voor Oscar Isaac als Steven Grant, een wat verlegen Britse man die in de cadeauwinkel van een museum werkt. Hij denkt een slaapwandelaar te zijn, maar in werkelijkheid is dat een andere identiteit: die van de Amerikaanse huurling Marc SPector.

Na de première zagen we dat Moon Knight op Rotten Tomatoes een score van 85 procent kreeg. Dat is de laagste voor een Disney+ serie die zich afspeelt in het Marvel CInematic Universe tot nu toe. Eerder was The Falcon and the Winter Soldier (86%) die titelhouder. Series als WandaVision (91%), Loki (92%) en Hawkeye (92%) werden beter ontvangen.

Kijken we naar de publieksreactie, heeft Moon Knight juist de hoogste score, van 93%. De serie Falcon scoorde hier het slechtst (85%), gevolgd door WandaVision met een score van 88%. Daarna volgen Loki en Hawkeye, allebei met 91%.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Moon Knight, Ontvangst, MCU, Disney Plus, Oscar ISaac

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws