Waar 'Moon Knight' past in het Marvel Cinematic Universe

Waar 'Moon Knight' past in het MCU

De nieuwste Marvel-serie heeft voorlopig geen connecties met het grotere geheel.

Bram de Groot, 2 april 2022 om 11:15

Voor wie de eerste aflevering van Moon Knight al heeft gezien, zag nog geen bekende gezichten uit het Marvel Cinematic Universe. Dit lijkt ook niet te gaan gebeuren. De serie zou namelijk (bijna) geheel op zichzelf staan.
Nu heeft Disney+ toch een beetje een hint gegeven naar waar de serie past in het grotere verhaal. In de menustructuur 'MCU Timeline' is Moon Knight namelijk helemaal achteraan gezet, na de serie Hawkeye dat tot op heden het meest actuele verhaal in de franchise is.

Uiteraard kan er nog veel gebeuren. Het is niet ondenkbaar dat in de aankomende vijf afleveringen van Moon Knight meer wordt prijsgegeven over de tijdlijn, dus wie weet komt er nog verandering.Moon Knight: andere aanpak?
De serie Moon Knight lijkt toch een heel andere aanpak te hebben dan de gemiddelde productie van Marvel Studios. De serie is grauw, mysterieus en komt met een heel ander component uit de Marvel-strips.

Recent werd duidelijk dat de vierde aflevering van Moon Knight een enorm hoogtepunt moet vormen. Mogelijk zien we dan meer van personages als Blade en Werewolf by Knight, personages die aankomende jaren een rol krijgen in het meer duistere deel van de reeks.Lees meer over: Oscar Isaac, Marvel, Moon Knight, Disney, Ethan Hawke, Thor, Zeus

Populair nieuws