search
Zeer goed nieuws voor 'NCIS'-fans
Series / Nieuws

Zeer goed nieuws voor 'NCIS'-fans

Drie NCIS-series krijgen groen licht voor een nieuw seizoen van CBS.

Drie series in de NCIS-franchise van CBS zijn vernieuwd voor nog een nieuw seizoen. Goed nieuws dus voor kijkers en fans van de series!

Het gaat om de series NCIS, NCIS: Hawai'i en NCIS: Los Angeles, die allemaal een nieuwe reeks afleveringen mogen lanceren in het 2022-2023 seizoen op televisie.

NCIS blijft populair
De serie NCIS blijft enorm populair, met 11,11 miljoen kijkers gemiddeld per aflevering. Het is zelfs de meest bekeken broadcast-serie in de Verenigde Staten van dit seizoen. En dat terwijl de serie al in september 2003 debuteerde. Mensen blijven er dus van houden.

De spin-off NCIS: Hawai'i trekt gemiddeld 8,29 miljoen kijkers per aflevering en weet ook enorm goed te scoren. NCIS: Los Angeles trekt er gemiddeld 7,27 miljoen per aflevering en gaat richting zijn veertiende seizoen.

Het zijn indrukwekkende cijfers voor de NCIS-franchise en dat wordt bevestigd door Kelly Kahl, de baas van CBS Entertainment.

"NCIS is een van de meest populaire series van de wereld. De fanfavoriete serie NCIS: Los Angeles is gigantisch succesvol geweest op CBS de afgelopen jaren en de sterke toevoeging van NCIS: Hawai'i maakt dat we de franchise een blijvende kracht hebben kunnen maken."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen