3 loeispannende series om op Netflix te kijken

Zin in een spannende serie? Misschien zijn dit drie series die je kunt gaan kijken.

Bram de Groot, 02-04-2022 12:02

Er staan heel wat series op Netflix, van komedies tot horrorseries. Hieronder zie je drie thrillerseries die toch zeer vermakelijk zijn. Nog niet gezien? Zet ze op je watchlist.
Mindhunter | Kijk nu | twee seizoenen
In deze thriller zie je rollen voor onder meer Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Cotter Smith, Hannah Gross. Eind jaren 70 zorgen twee FBI-agenten voor een doorbraak in de criminologie. Ze verdiepen zich in de psychologie achter moorden door moordenaars te interviewen.


Bron | Kijk nu | vier seizoenen
Met rollen voor onder meer Sofia Helin, Kim Bodnia, Dag Malmberg, Rafael Pettersson, Puk Scharbau, Sarah Boberg en Lars Simonsen is dit een zeer sterke Scandinavische misdaadserie. Als er een lijk gevonden wordt op de brug tussen Denemarken en Zweden, gaan Deense en Zweedse detectives op zoek naar de dader.


The Fall | Kijk nu | drie seizoenen
Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman. Met onder meer Gillian Anderson, Jamie Dornan, Valene Kane, Séainí­n Brennan, Colin Morgan en Bronagh Taggart.


Lees meer over: Bron, Mindhunter, The Fall, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader