search
Penguin eerste slechterik in 'Gotham'?
Series / Nieuws

Penguin eerste slechterik in 'Gotham'?

Er wordt naar verluidt gezocht naar een acteur van in de 20.

De eerste slechterik van de aankomende televisieserie Gotham lijkt gevonden te zijn. El Mayimbe, van LatinoReview, stelt dat Penguin de eerste van vele slechteriken wordt in de serie. De studiobazen van Fox lieten al weten dat veel verschillende vijanden van Batman te zien zullen zijn in de serie, maar de eerste lijkt Penguin te worden.


Er wordt al gezocht naar een acteur voor de rol, die ergens in de twintig moet zijn. Wie de rol dan zou spelen is niet bekend. De enige acteur die volgens geruchten verbonden is met de serie, is Donal Logue. Hij zou volgens de eerste geruchten Gordon spelen, maar later werd er geschreven dat hij Detective Harvey Bullock zou spelen.

De pilot van de serie zou laten zien hoe James Gordon de moord op Thomas en Martha Wayne onderzoekt. De bedoeling is dat Gotham verder "de oorsprongsverhalen van Commissaris James Gordon en de vijanden die Gotham beroemd hebben gemaakt" verkent. De pilot is geschreven door Brunno Heller, en geregisseerd door Danny Cannon. Een directe band met Warner-film Batman vs. Superman of Arrow is er waarschijnlijk niet.

Welke slechterik zouden jullie graag willen zien in de serie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen