search
Pakkende trailer 'SAS: Rogue Heroes' van 'Peaky Blinders'-bedenker
Series / Trailer

Pakkende trailer 'SAS: Rogue Heroes' van 'Peaky Blinders'-bedenker

Steven Knight komt met miniserie die zich in de oorlog afspeelt.

Terwijl de Peaky Blinders dit weekend voor de laatste keer te zien was op televisie, gunt de BBC ons een eerste glimp van de gloednieuwe serie van Steven Knight, de bedenker van Peaky Blinders.

De miniserie heet SAS: Rogue Heroes en is gefilmd op locatie in het VK en Marokko. Het betreft een gedramatiseerd verslag van hoe 's werelds grootste Special Forces-eenheid, de SAS, werd gevormd onder buitengewone omstandigheden in de donkerste dagen van de Tweede Wereldoorlog.

"Het was een voorrecht om aan een project te werken dat het verhaal vertelt van een afvallige groep soldaten die net zoveel verstand en verbeeldingskracht als vuurkracht gebruikten om de mars van het fascisme te stoppen tijdens de donkerste dagen van de Tweede Wereldoorlog," aldus Knight.

"Dit is een oorlogsverhaal als geen ander, verteld op een manier die zowel geïnspireerd is door de feiten als trouw aan de geest van deze legendarische brigade van buitenbeentjes en avonturiers," voegde hij toe.

Trailer voor SAS: Rogue Heroes
Tot de cast behoren Connor Swindells, Jack O'Connell, Alfie Allen, Sofia Boutella en Dominic West. De miniserie met zes afleveringen verschijnt later dit jaar.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen