search
Volledige trailer voor 'Star Trek: Strange New Worlds'

Volledige trailer voor 'Star Trek: Strange New Worlds'

Star Trek: Strange New Worlds start op 5 mei op de Amerikaanse dienst Paramount+.

Bram de Groot
De eerste volledige trailer en poster staan online voorafgaand aan de première van Star Trek: Strange New Worlds, op 5 mei via Paramount+.

Het verhaal dient als een prequel op de originele serie uit de jaren 60 en speelt zich af op de U.S.S. Enterprise, jaren voordat Captain Kirk het roer overnam. We zien hoe Captain Christopher Pike (Anson Mount) de bemanning leidt op haar missie om het onbekende te verkennen.

Bekende gezichten in Strange New Worlds
Mount, Rebecca Romijn en Ethan Peck speelden respectievelijk Pike, Number One en Spock in het tweede seizoen van Star Trek: Discovery. Overigens hoef je die afleveringen niet gezien te hebben.

Ook aan boord zijn Jess Bush als verpleegster Christine Chapel, Christina Chong als La'an Noonien-Singh, Celia Rose Gooding als Cadet Nyota Uhura, Melissa Navia als Lt. Erica Ortegas, Babs Olusanmokun als Dr. M'Benga en Bruce Horak als Hemmer.

Star Trek: Strange New Worlds wordt exclusief gestreamd op Paramount+ in de VS, Latijns-Amerika, Australië en Scandinavië. Het wordt pas later bekend waar en wanneer je Strange New Worlds in Nederland kunt volgen.


Aanbevolen artikelen