Gaan we in 'Bridgerton' seizoen 3 meer van Anthony en Kate zien?

Meer Anthony en Kate in 'Bridgerton' seizoen 3?

Bridgerton-ster Jonathan Bailey hoopt net als de fan van de serie dat we in de toekomst meer te zien krijgen van Anthony en Kate.

Niels Arts, 4 april 2022 om 13:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Seizoen 2 van Bridgerton staat nog niet zo lang op Netflix, maar fans kijken nu al uit naar het volgende seizoen. Anthony-acteur Jonathan Bailey hoopt net als de fans dat we meer te zien krijgen van de relatie tussen Anthony en Kate.
Ieder seizoen van Bridgerton volgt een ander personage uit de Bridgerton-familie. Het eerste seizoen volgde de oudste dochter Daphne in haar zoektocht naar een echtgenoot. Het tweede seizoen ging over de oudste zoon, genaamd Anthony. Hij wordt verliefd op de zus van zijn verloofde, Kate Sharma.

Meer van Anthony en Kate?
Aan het einde van het tweede seizoen zagen we hoe Anthony en Kate hun hart besloten te volgen door samen te gaan trouwen. Het duurde even voordat beide personages dit punt hadden bereikt, waardoor er weinig tijd over was om het duo daadwerkelijk samen gelukkig te zien. Vandaar dat fans hopen in toekomstige seizoenen van de serie meer van de relatie tussen Anthony en Kate te zien, wat wellicht ook gaat gebeuren.

Jonathan Bailey is het in ieder geval eens met fans. In een interview vertelt hij het volgende over een mogelijk vervolg op de relatie tussen de twee personages:

"Ik ben het eens met de fans en vraag met hetzelfde af. Ik denk dat het misschien een knipoog is naar het feit dat we hun relatie misschien meer gaan verkennen, wat mooi zou zijn."

Beide acteurs zijn al bevestigd voor seizoen 3 van Bridgerton. Hoewel de focus niet op hen zal zijn, is de kans dus zeker aanwezig dat we meer van deze relatie gaan zien.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Bridgerton, Jonathan Bailey, seizoen 2, Netflix

Populair nieuws