search
Grote problemen voor 'Batwoman'?
Series / Nieuws

Grote problemen voor 'Batwoman'?

The CW zou niet meer door kunnen met de serie Batwoman, lijkt het nu.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW verraste fans toen het netwerk vroeg de verlenging van een aantal series voor het seizoen van 2022 en 2023 aankondigde. Er zaten wat fanfavoriete series tussen, zoals The Flash en Superman & Lois.

Maar het lot van series als Batwoman bleef ongewis. De Arrowverse-serie rondde op 2 maart zijn derde seizoen af en kreeg nog geen nieuw seizoen. De vraag van fans is dan ook of er een vierde seizoen komt.

Twijfels over Batwoman
Afgelopen zaterdag plaatsten fans op sociale media berichten in een poging Batwoman trending te krijgen op Twitter. Ze keken het derde seizoen namelijk massaal toen het op HBO Max te zien was.

Opvallend is dat het Twitter-account van de schrijversruimte van Batwoman zich ook bemoeide met de berichten. Zij tweetten onder meer dat fans de serie trending moesten maken, waaronder #RenewBatwoman.

Dat leidde tot twijfels, want waarom zouden de schrijvers van Batwoman nou oproepen tot het vernieuwen van de serie? Vorige week al deden de schrijvers van Legends of Tomorrow net zoiets. "We zoeken manieren om door te gaan met het achtste seizoen, maar we suggereren dat je de serie kijkt op Netflix, binget, herkijkt en op de achtergrond aanzet."

Op 19 mei worden de laatste onthullingen rond de Arrowverse-series verwacht.



Aanbevolen artikelen