Nieuwste 'The Walking Dead' twist uitgelegd

Nieuwste 'The Walking Dead' twist uitgelegd

The Walking Dead maakte een enorme tijdsprong in dit elfde seizoen.

Jim Pedd, 5 april 2022 07:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead maakte weer een tijdsprong voor het tweede deel van dit elfde en laatste seizoen. Het leek erop dat Daryl en Maggie ruzie zouden gaan maken. Vervolgens dook de serie weer terug naar het heden en inmiddels is het verhaal precies op dit punt beland.
Na zes afleveringen en zes tijdsprongen, heeft de actie het verhaal bijgehaald. We zien hoe Deputy Governor Lance Hornsby aankomt op Hilltop en zoekt naar bewoners van het Riverbend-appartementencomplex. Omdat hij denkt dat zij wapens van de Commonwealth gestolen hebben.

Ruzie in The Walking Dead?
In de nieuwe aflevering van The Walking Dead blijkt waarop Daryl en maggie ruzie leken te hebben.

Maggie weigerde in eerste instantie om de bewapende en geharnaste soldaten toe te laten in het complex. Daryl overtuigde Hornsby daarop hem met Maggie te laten praten, om bloedvergieten te voorkomen. "Laat ons binnen, dan raakt niemand gewond", aldus Daryl.

"Verwacht je nou dat ik hem vertrouw?" vraagt Maggie. Waarop Daryl antwoordt: "Ik vraag je niet hem te vertrouwen. Ik vraag je om mij te vertrouwen."

Tegen het einde van de aflevering komt Hornsby erachter dat Leah het konvooi aangevallen had en de wapens, als wraak op Maggie na de dood van de Reapers in Meridian.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Robert Kirkman, seizoen 11, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws