Nieuwe Disney+-serie scoort goed op RottenTomatoes

Nieuwe Disney+-serie scoort goed op RottenTomatoes

Moon Knight is certified fresh op de recensie-website RottenTomatoes, mooi nieuws dus!

Jim Pedd, 05-04-2022 08:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De nieuwste toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe, Moon Knight, debuteerde afgelopen woensdag op Disney+. Fans zijn dolblij met de serie. En zij staan zeker niet alleen!
Ook critici blijken enorm te spreken over Moon Knight. Op recensiesite Rotten Tomatoes heeft de serie, op moment van schrijven 107 recensies gekregen. Dat leidt tot een score van 87 procent, waarbij het merendeel van de recensies dus positief was. Genoeg om de serie 'certified fresh' te maken, waarmee Marvel Studios nog geen enkele misser in handen heeft op televisie.

Moon Knight
Moon Knight draait om Steven Grant, de medewerker van een cadeauwinkel. Hij krijgt te maken met blackouts en herinneringen aan een ander leven.

Steven ontdekt dat hij te maken heeft met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis en het lichaam deelt met een huurling, Marc Spector genaamd. Terwijl de vijanden van Steven/Marc zich verzamelen, moeten ze hun complexe identiteiten navigeren en komen ze terecht in een dodelijk mysterie onder machtige goden van Egypte.

Elke woensdag debuteert een nieuwe aflevering van Moon Knight, de komende vijf weken nog. Moon Knight zie je nu op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Moon Knight, Disney Plus, Recensies, Rotten Tomatoes, oscar isaac

Populair nieuws