Gave eerste foto voor 'The Witcher' seizoen 3

Gave eerste foto voor 'The Witcher' seizoen 3

Iedereen is terug voor de opnames voor het derde seizoen van de hitserie.

Bram de Groot, 5 april 2022 om 09:07

De productie van het derde seizoen van Netflix' fantasydramaserie The Witcher is begonnen en er is ook de eerste foto vrijgegeven met daarop acteurs Henry Cavill, Anya Chalotra en Freya Allan.
De acteurs keren terug in kostuum als respectievelijk Geralt of Rivia, Yennefer of Vengerberg en prinses Ciri. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich bevestigde eerder dat het nieuwe seizoen een verfilming zal zijn van "Time of Contempt", de tweede roman in de boekenreeks van Andrzej Sapkowski.

Opnames gestart voor The Witcher seizoen 3
Het tweede seizoen kreeg te maken met een aantal productieproblemen net toen de COVID-19 pandemie toesloeg. Een combinatie van vertragingen, en een ernstige hamstringblessure van de ster Cavill, leidde tot een opnameproces van veertien maanden na de start, in vergelijking met zeven maanden voor het eerste seizoen.

Het nieuwe seizoen zal in de rest van dit jaar worden gefilmd en wie weet debuteert het seizoen dan ergens midden 2023. The Witcher: Blood Origin verschijnt dit jaar en de eerste twee seizoenen staan gewoon nog op Netflix.In het nieuwe seizoen duikt Geralt onder met Ciri, vastbesloten om zijn pas herenigde familie te beschermen tegen degenen die hen dreigen te vernietigen. Yennefer is belast met Ciri's magische training en leidt hen naar het beschermde fort Aretuza, waar ze meer hoopt te ontdekken over de onontgonnen krachten van de meisjes.

In plaats daarvan ontdekken ze dat ze terecht zijn gekomen in een slagveld van politieke corruptie, duistere magie en verraad. Ze moeten terugvechten, alles op het spel zetten - of riskeren elkaar voor altijd te verliezen.Bron: The Witcher

Lees meer over: The Witcher, Seizoen 3, Henry Cavill, Geralt van Rivia, Rebecca Hanssen, Ciri, Freya Allan

Populair nieuws