'The Witcher' seizoen 3 verandert dit

'The Witcher' seizoen 3 verandert dit

Het nieuwe seizoen van The Witcher verandert iets aan de boeken.

Jim Pedd, 28 maart 2022 om 08:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De opnames van het derde seizoen van The Witcher moeten nog beginnen. Maar nu horen we al mogelijk wat nieuwe details over het seizoen.
De Netflix-fantasyserie zou volgens de doorgaans zeer betrouwbare en welingelichte fansite Redanian Intelligence, het Beltane-festival (ook wel Belleteyn genoemd) naar de live-action serie brengen. Alleen zien we de viering dan niet zoals deze verliep in het boek Sword of Destiny.

The Witcher seizoen 3
In de boeken is Beltane iets dat zich afspeelt in een kort verhaal en een herinnering is van Geralt of Rivia die aan het ijlen is. Dat is op het moment dat we hem achterop een kar zien liggen als de handelaar Yurga hem transporteert (aan het einde van het eerste seizoen).

De herinnering bleek de laatste ontmoeting te zijn tussen Geralt en Yen voor de Battle of Sodden, waarna het lot van Yen iets van een mysterie wordt. Maar nu zou de boel zich ná de gebeurtenissen van de veldslag afspelen.

Seizoen 2 van The Witcher eindigde ermee dat een groot deel van Kaer Morhens School of the Wolf afgeslacht werd door de demon Voleth Meir en de gemuteerde basilisken die ze opriep. De Witchers wisten haar te verslaan, maar het bleek dat zij deel van de Wild Hunt was.

De Wild Hunt keert eerst terug in de serie The Witcher: Blood Origin.

The Witcher seizoen 1 en 2 zie je nu op Netflix.
Bron: CBR

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich, Henry Cavill

Populair nieuws