'The Witcher' herenigt twee personages in seizoen 3-setfoto

The Witcher herenigt twee personages in seizoen 3

De serie The Witcher laat Roach en Henry Cavill samen zien.

Jim Pedd, 31 maart 2022 om 11:01

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In The Witcher zie je regelmatig hoe Henry Cavills Geralt of Rivia op zijn paard rijdt, door het hele Continent. En de vriendschap tussen de acteur en het paard blijkt ook buiten de serie te bestaan.
Op zijn Instagram-account deelde Cavill een foto van zijn zwarte paard, om hun hereniging te vieren. Het paard heet in het echt Hector en reed met Cavill door de bergen. Hector liet ook wat nieuwe skills zien, dus het is hopen dat we dat te zien krijgen in het volgende seizoen van de televisieserie van Netflix en maker Lauren Schmidt Hissrich.

The Witcher seizoen 3
In de boeken van The Witcher spelen paarden een grote rol. Doordat Geralt lang leeft, verslijt hij heel wat paarden, en in seizoen 1 werden ook meerdere paarden gebruikt, waaronder een mannetje genaamd Zeus, wiens genitaliën digitaal verwijderd zijn voor de continuïteit.

The Witcher bereidt zich inmiddels voor op de opnames van zijn derde seizoen. Dat terwijl we afwachten op de release van spin-off serie The Witcher: Blood Origin, die in de samensmelting van de werelden van mensen, elfen en monsters duikt.

The Witcher zie je op Netflix.


Lees meer over: The Witcher, Henry Cavill, Roach, Lauren Schmidt Hissrich, netflix

Populair nieuws