Wat we mogelijk in een 'Obi-Wan Kenobi' post-credit scene zien

Een nieuw gerucht vertelt ons wat we misschien in een post-credit scene van een Obi-Wan Kenobi aflevering te zien krijgen.

Niels Arts, 06-04-2022 12:21

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De Marvel-films staan er bekend om: post-credit scenes. Star Wars lijkt het ook steeds vaker te gaan doen. Zo onthulde de post-credit scene van The Mandalorian seizoen 2 het bestaan van The Book of Boba Fett, en lijkt er ook een dergelijke scene in een Obi-Wan Kenobi-aflevering te zitten.
Het gerucht suggereert dat aflevering 2 van Obi-Wan Kenobi eindigt met Obi-Wan die een jonge Leia Organa ontmoet, gevolgd door een post-credit scene waarin de iconische slechterik Darth Vader wakker wordt in een bacta tank nadat hij iets door de force heeft gevoeld.

Darth Vader in Obi-Wan Kenobi
Dat acteur Hayden Christensen als Darth Vader een terugkeer maakt in Obi-Wan Kenobi, was natuurlijk al langer bekend. Omdat we nog vrij weinig over het verloop van de serie afweten, wisten we nog niet wanneer de schurk zijn opwachting zou maken. Aan het einde van aflevering 2 is een realistische mogelijkheid.

Wat we wel weten over Darth Vader in Obi-Wan Kenobi, is dat hij niet de voornaamste vijand gaat zijn van Obi-Wan. In ieder geval niet aan het begin van de serie. Deze rol is weggelegd voor de Grand Inquisitor, tevens een formidabele tegenstander als we de trailer mogen geloven.

Obi-Wan Kenobi is een miniserie die uit slechts zes afleveringen bestaat. De eerste hiervan verschijnt 25 mei op Disney Plus.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Darth Vader, Disney Plus, Star Wars

Populair nieuws